Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
több mint 1 éve
Petila
673
Mindig kell egy aktuális dinasztia csapat, sajnos ez most a KC.Én se bírom ahogy a Patses időszakot se csipáztam de sajnos ez vanGame Over.Tényleg ennyit láttál a KC mellett ezen a meccsen? Nem hiszem. Ha az álompár hozza a bevételt nyerjen már a KC. Nem érdemes már Kansas meccset nézni. Jók. Nyerjenek. Nem ezzel van a baj. Az hogy a támadofal azt csinál amit akar nehogy Mahomest bántsák már évek óta így megy. Ezt komolyan nem tudnám ünnepelni. De hajrá. Csak tudnám minek a másik 31 csapat meg a szabályok
Mocskos csalók. De tényleg hányok már mit művelnek a zebrák a KC miatt.Necces volt, és mivel a hívás nem fumble volt, nem tudták visszafordítani megdönthetetlen bizonyíték híján.
G.P.
iktriad
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Game Over.Tényleg ennyit láttál a KC mellett ezen a meccsen? Nem hiszem. Ha az álompár hozza a bevételt nyerjen már a KC. Nem érdemes már Kansas meccset nézni. Jók. Nyerjenek. Nem ezzel van a baj. Az hogy a támadofal azt csinál amit akar nehogy Mahomest bántsák már évek óta így megy. Ezt komolyan nem tudnám ünnepelni. De hajrá. Csak tudnám minek a másik 31 csapat meg a szabályok
Mocskos csalók. De tényleg hányok már mit művelnek a zebrák a KC miatt.Necces volt, és mivel a hívás nem fumble volt, nem tudták visszafordítani megdönthetetlen bizonyíték híján.
G.P.
iktriad
több mint 1 éve
Game Over. Mocskos csalók. De tényleg hányok már mit művelnek a zebrák a KC miatt.Necces volt, és mivel a hívás nem fumble volt, nem tudták visszafordítani megdönthetetlen bizonyíték híján.
G.P.
több mint 1 éve
G.P.
420
Mocskos csalók. De tényleg hányok már mit művelnek a zebrák a KC miatt.
több mint 1 éve
Ez az a Chargers special team akire emlékszem.Elfelejtettem ki a Jinx Maestro 😀Remek Chargers ST munka? Ilyen van?Az tavaly óta rendbe lett szedve.
iktriad
Petila
Petila
több mint 1 éve
Petila
673
Elfelejtettem ki a Jinx Maestro 😀Remek Chargers ST munka? Ilyen van?Az tavaly óta rendbe lett szedve.
iktriad
Petila
több mint 1 éve
Egy Taylor miatt ér véget Kelce (és Mahomes) nagy sorozata,www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc
több mint 1 éve
Petila
673
Remek Chargers ST munka? Ilyen van?Az tavaly óta rendbe lett szedve.
iktriad
több mint 1 éve
Most komolyan csak futást hívtak? ....Most újra próbálhatják lényegesen jobb mezőny pozícióból.
Ekelert ma ne kéne erőltetni a 3yardos futásaival.
Pedig örültem volna Herbinek ha itt lenyomja őket, de hát így...
b /\ L i N T
több mint 1 éve
b /\ L i N T
198
Most komolyan csak futást hívtak? ....Ekelert ma ne kéne erőltetni a 3yardos futásaival.
Pedig örültem volna Herbinek ha itt lenyomja őket, de hát így...
több mint 1 éve
Remek Chargers ST munka? Ilyen van?
több mint 1 éve
Petila
673
Vannak fellángolások de ez a csapatrész hihetetlen mélységekben van...Meccs végén amikor igazn fog kelleni a Stop majd figyelj én szóltamB+ ez siralmas D felállásEzt leírtad és máris javítottak a srácok.
Petila
iktriad
több mint 1 éve
B+ ez siralmas D felállásEzt leírtad és máris javítottak a srácok.
Petila
több mint 1 éve
Petila
673
Pedig olyan szép drive volt a Chagerstől.Tipikus Chargerses végjátékkal...kulcsjáték előtte volt Everettnek be kellett volna húznia
iktriad
több mint 1 éve
Pedig olyan szép drive volt a Chagerstől.
több mint 1 éve
Ez a fumble amúgy catch volt?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Belldozert most ledózerolták. Mahomes meg Kelce űrszámokkal áll, és mégis egyenlíthet egy TD driveval a Chargers.
több mint 1 éve
konkrétan ott tapsol mögöttük fehér polóbanSzegény Mahomes öcsi meg egyedül pörög lett a pálya mellett...Na, egyelőre nem hagyja magát a Chargers.Koszonom az informaciot. Felelmetes cringe Mahomes felesege.
Taylor Swift kint van?Ma a Kelce család helyett Mrs. Mahomes-al szurkol.
Hendrix
Taylor Swift and Brittany Mahomes at the Chiefs-Chargers game.
— Pop Base (@PopBase) October 22, 2023
pic.twitter.com/FdubIh4EU8
iktriad
Hendrix
Rodaron
több mint 1 éve
Kelce bedőlt az endzoneba, mint egy fenyőfa.
több mint 1 éve
Rodaron
2 039
Szegény Mahomes öcsi meg egyedül pörög lett a pálya mellett...Na, egyelőre nem hagyja magát a Chargers.Koszonom az informaciot. Felelmetes cringe Mahomes felesege.
Taylor Swift kint van?Ma a Kelce család helyett Mrs. Mahomes-al szurkol.
Hendrix
Taylor Swift and Brittany Mahomes at the Chiefs-Chargers game.
— Pop Base (@PopBase) October 22, 2023
pic.twitter.com/FdubIh4EU8
iktriad
Hendrix
több mint 1 éve
FunHun
1 476
Egy villanás a védelmektől
több mint 1 éve
Petila
673
Majd a szezon végén mikor már elúszott a playoff is repül Mr Def GuruKi fogják valaha? 😁Valaki mondja már meg, Staley hogy lehet még itt HC?Mert még nem rúgták ki.
KeyG
iktriad
Szegény Herbert normális edzővel már bajnok lenne, ilyen kerettel.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 323
Ki fogják valaha? 😁Valaki mondja már meg, Staley hogy lehet még itt HC?Mert még nem rúgták ki.
KeyG
iktriad
Szegény Herbert normális edzővel már bajnok lenne, ilyen kerettel.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers