NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 635
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
12 hónapja
KeyG
9 496
Ott senki nincs, hol a 15 yard és a down vesztés?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 hónapja
KeyG
9 496
Kemény dolog 11 évvel visszavonult ellenfél játékos bevonulóval ünnepelni, nagyon kemény.
12 hónapja
hamsterdealer
222
Harbaugh valami komoly cuccot tol ma.
12 hónapja
Petila
686
KA13 Alvó ügynök ma Staley halálát akarja...Ekeler is zsinórban 2 hete.... ezzel magát is elintézte kb nem lesz nagy lóvé...mehet szotyiért szabadügynöknek
Petila
12 hónapja
Petila
686
KA13 Alvó ügynök ma Staley halálát akarja...
12 hónapja
KeyG
9 496
Duve mar csak emlek...Annak se valami sok
RedFive
12 hónapja
Duve mar csak emlek...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
12 hónapja
Petila
686
hogy ezeket a 2 vagy 3 és világvégét sose tudjuk megállítani az valami fenomnális...
12 hónapja
mate93
351
teljesen semleges vagyok, de undorito amit a birok csinalnak eddig a chargers ellen. 2 db 15 yardos buntetes maradt el 5 perc alatt, az egyik valoszinuleg TD-t eredmenyezett volna. ezek meccset eldonto hibak, szanalmas amit muvelnek
12 hónapja
Petila
686
Ma zászló immunitás van a Ravensre?
12 hónapja
12 man on the field 😀
12 hónapja
Petila
686
Szemüveget a bíróknakInkább agyat, down is eltűnt...jó éjszaka lesz...nem bánom ha nyer a Ravens de ne ilyen fasz bírói döntésekkel
mustaine
12 hónapja
Azert az mindent elmond a tisztelt zebra urakrol hogy 3 meccsbol 3 meccsen sikerul botrányos modon vezetni..
12 hónapja
garincsa
465
Zebra kinézetű majom pedig hogy koncentrált de nem sikerült észrevenni hogy pályán kívül volt már Herbert🤦
12 hónapja
Petila
686
De utána nyugodt szívvel dobták ránkMentek a faszba ez nem zászlóEz sima zászló, én elordítottam magam, hogy a hülye…. ( Stone )
Petila
KeyG
12 hónapja
Na, formában vannak ma is Alan Eckék.
12 hónapja
KeyG
9 496
Mentek a faszba ez nem zászlóEz sima zászló, én elordítottam magam, hogy a hülye…. ( Stone )
Petila
12 hónapja
Petila
686
Mentek a faszba ez nem zászló