Los Angeles Rams - New York Giants
több mint 4 éve
Azért rezgett a léc. Kellett egy szép DB momentum!
több mint 4 éve
Szép estét
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
0-4
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
😀😀dgraham maradhat
mondjatok le.
kristof
több mint 4 éve
ozibozi
16 965
megfuthatta volna ha lát
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
😀😀dmondjatok le.
több mint 4 éve
mér nem futod meg teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tessék... barom vagy Garrett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dallas fanok most elmorzsolnak egy imat 🤣
nagir
több mint 4 éve
ezek a droppok bazdmeg
több mint 4 éve
tessék... barom vagy Garrett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Hát, kár érte, pedig egy pillanatra majdnem elhittem, hogy nem vagyunk kalap szarok... Azért nem kis bravúr meccseket lehozni szerzett TD nélkül
több mint 4 éve
Kronos
777
Köztünk szólva, miért is nem próbáltunk meg pár hosszú passzt,az utolsó playben?Jó éjt mindenkinek 🌛
több mint 4 éve
na meg ezek az álladó magas vagy túl dobott labdák, reménytelen a Pali
több mint 4 éve
DJ soh nem fogja érezni a nyomást, ennyi!!!😕😕(😕😕😕😕😕😕😕😕😕
több mint 4 éve
Kupp zsenije kellett ehhez is.
több mint 4 éve
Kronos
777
Ez a tavalyi évet idézte, csak akkor 3-4 volt belőle meccsenként
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
hát, akkor ez enny volt
több mint 4 éve
Ujvy87
23
Ott Goff a probléma...14 évig egy fos Rams-nek drukkoltam. Az elmúlt 3 évből kettő húha volt, tavalyi már inkább csak oké. Szóval hozzá vagyok szokva, de nem örülök hogy megint ezt kell néznem.Komolyan, lassan el kezdek a Giants-nak szurkolni. Katasztrófa ez a Rams.Mi minden hétvégén ilyet látunk 😕
Pizsama
Kronos
Pizsama
több mint 4 éve
14 évig egy fos Rams-nek drukkoltam. Az elmúlt 3 évből kettő húha volt, tavalyi már inkább csak oké. Szóval hozzá vagyok szokva, de nem örülök hogy megint ezt kell néznem.Komolyan, lassan el kezdek a Giants-nak szurkolni. Katasztrófa ez a Rams.Mi minden hétvégén ilyet látunk 😕
Pizsama
Kronos
több mint 4 éve
Vobox
635
3.40-es odds-on megjátszottam most a győzelmünk 😀
több mint 4 éve
Ujvy87
23
DJ egy megfelelő stábbal lehetne jó, így viszont földbe fog állni a karrierje. Jövőre gyanítom, pontosabban remélem, megint új HC...
több mint 4 éve
Kronos
777
Komolyan, lassan el kezdek a Giants-nak szurkolni. Katasztrófa ez a Rams.Mi minden hétvégén ilyet látunk 😕
Pizsama