Los Angeles Rams - New York Giants
több mint 4 éve
Fogjátok már meg azta kurva labdát
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kronos
786
Haaaat, ha választani tudna,szerintem inkább New York kék felét választaná,nem a zoldebbiket 😀Kár lenne elbasznia a karrierjét 😄Ebben igazad van.Amíg nincs működő rendszer, teljesen felesleges ide másik QBOké szar az OL.Eddig én védtem DJ-t, a múlt hét hétvégéig.
De így mozog egy franchise QB a zsebbe?
Nincs kinek dobni se.
Kabaré az egész támadósor, a liga leggyengébb támadó egysége.
GiantsMLBhunter
Azóta inkább már úgy gondolom, lehet elkene hozni T. Lawrencet a draftrol, nagyon nagy tehetség a gyerek. Az tény, hugy az OL nulla, ilyen fal mögött max Russell Wilson tudna érdemlegeset csinálni.
Kronos
ironroy
Lawrence ostehetseg, ahogy kinéz jelenleg...
Kronos
ironroy
több mint 4 éve
Vobox
635
TATE fél a kontaktól??????????????????????????????????ezt már én is néztem,hogy a liga legjobb yard after catch elkapója volt és ebből zéró láltszik
nagir
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
TATE fél a kontaktól??????????????????????????????????Csak örült, hogy végre sikerült egy 3rd down. Nem akarta elbaszni.
nagir
Amúgy nagyon max FG lesz a drive végén.
több mint 4 éve
Kár lenne elbasznia a karrierjét 😄Ebben igazad van.Amíg nincs működő rendszer, teljesen felesleges ide másik QBOké szar az OL.Eddig én védtem DJ-t, a múlt hét hétvégéig.
Nincs kinek dobni se.
GiantsMLBhunter
Azóta inkább már úgy gondolom, lehet elkene hozni T. Lawrencet a draftrol, nagyon nagy tehetség a gyerek. Az tény, hugy az OL nulla, ilyen fal mögött max Russell Wilson tudna érdemlegeset csinálni.
Kronos
ironroy
Kronos
több mint 4 éve
Ramsey mekkora egy fos mióta megkapta a nagy lóvét!
több mint 4 éve
Kronos
786
TATE fél a kontaktól??????????????????????????????????Öreg már, nyugdíj előtt törje össze magát? 😀
nagir
több mint 4 éve
TATE fél a kontaktól??????????????????????????????????
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Kronos
786
Ebben igazad van.Amíg nincs működő rendszer, teljesen felesleges ide másik QBOké szar az OL.Eddig én védtem DJ-t, a múlt hét hétvégéig.
Nincs kinek dobni se.
GiantsMLBhunter
Kronos
ironroy
több mint 4 éve
Vobox
635
DJ jó lesz WR-nek ez alapján 😀
több mint 4 éve
remek snap 😕
több mint 4 éve
Vobox
635
Ha tudnánk pontokat szerezni,a D használható annyira,hogy nem veszti el a meccseket
több mint 4 éve
Vobox
635
Hát jah...meg dg hogy ide hozta...De két hónapja nem gondoltuk volna,hogy a D a jobb csapatrészJó, de ez főleg Garrett "érdeme" 😊
Vobox
vanek úr
több mint 4 éve
Nekem eddig Ryan is meggyőző, pedig Safetyt játszatunk Vele
több mint 4 éve
Amíg nincs működő rendszer, teljesen felesleges ide másik QBOké szar az OL.Eddig én védtem DJ-t, a múlt hét hétvégéig.
Nincs kinek dobni se.
GiantsMLBhunter
Kronos
több mint 4 éve
vanek úr
1 906
De két hónapja nem gondoltuk volna,hogy a D a jobb csapatrészJó, de ez főleg Garrett "érdeme" 😊
Vobox
több mint 4 éve
Vobox
635
De két hónapja nem gondoltuk volna,hogy a D a jobb csapatrész
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Amúgy Martinez is pozitív igazolás volt, bár nem nehéz kitűnni ebből a védelemből.2 legjobb saftenyk sérült, meg mínuszban vagyunk egy első körös CB-vel, de ami abszolút látszik:
-nincs passrush
-hiába Dalvin Tomlinson, Williams, DLaw, nem eszik eléggé a teret, futáshoz sem. Gyenge.
több mint 4 éve
Vobox
635
Na végre Fackrell is mutat valamitPont ezt akartam mondani,hogy ő pozitív egyenlőre
nagir
több mint 4 éve
Na végre Fackrell is mutat valamit
több mint 4 éve
Kronos
786
Oké szar az OL.Eddig én védtem DJ-t, a múlt hét hétvégéig.
Nincs kinek dobni se.
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Oké szar az OL. De így mozog egy franchise QB a zsebbe?
Nincs kinek dobni se.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
vanek úr
1 906
Esküszöm, visszasírom Virágot
több mint 4 éve
katasztrófa ez a támadófalAz, siralmas!
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
katasztrófa ez a támadófal