Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
2 hónapja
Én Maddenbe az időt választottam volna😃A latottak alapjan OK, hogy nem biztak annyira a vedelmukben, de azert igy nem szokas nekiindulni, hogy akkor jojjenek egybol a 40-esrolÉn nem vagyok benne biztos, hogy ez nem direkt volt.Stafford nem volt nagyon ,éles'Mar a kicker se
steelwolf
casaubon
Fontos az idő.
KeyG
casaubon
Először megnézzük mit csinál az ellen, ha TD akkor több idő és 6+2.
Semennyire nem értékelte a döntetlent ezt láthattuk.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Sosem értettem, hogy ilyenkor miért nem rúgnak.Az OK, hogy gyozni akar inkabb. En azt nem ertem, hogy ilyenkor, ha annyira azert nem dominal a tamadofal, miert nem probaljak legalabb kicsit szethuzni a vedelmet ket elkapoval a szelen, hogy ne 11 ember tomoruljon ott.
Kampman
2 hónapja
Berugtam volna. 🍺
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
FloresR
316
Mcway takarodj ilyen csapattal simán nyerni kellett volna te bohóc
2 hónapja
Lol
2 hónapja
Ott a Tütü 😁
2 hónapja
A latottak alapjan OK, hogy nem biztak annyira a vedelmukben, de azert igy nem szokas nekiindulni, hogy akkor jojjenek egybol a 40-esrolÉn nem vagyok benne biztos, hogy ez nem direkt volt.Stafford nem volt nagyon ,éles'Mar a kicker se
steelwolf
casaubon
Fontos az idő.
KeyG
2 hónapja
FloresR
316
Három futás a 2 yardoson bravo shanahan te birka
2 hónapja
Adnám ha 4 nap alatt jönne a második X az NFL-ben. 😀
2 hónapja
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez nem direkt volt.Stafford nem volt nagyon ,éles'Mar a kicker se
steelwolf
casaubon
Fontos az idő.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nálunk a biztosan nem kaphatunk ki opció nem létezik, nem ismert. 😀Egy dolog biztos, én jobban élvezem ezt a meccset mint a Ravens-BillstMert itt biztos nem kaphattok ki. 😀
KeyG
iktriad
We are just the Ravens!
2 hónapja
Egy dolog biztos, én jobban élvezem ezt a meccset mint a Ravens-BillstMert itt biztos nem kaphattok ki. 😀
KeyG
2 hónapja
Egy dolog biztos, én jobban élvezem ezt a meccset mint a Ravens-Billst
We are just the Ravens!
2 hónapja
Stafford nem volt nagyon ,éles'
2 hónapja
Na fussunk neki mégegyszer!
2 hónapja
1. Futó csapat lettünk. Az összes WR meg TE jó futó blokkoló is a kereten.Rejtély számomra Hines-Allen. Nem nagyon látok Jags meccset de majd az MNF ami most nem Honvéd.Trent Williams szemre ez már a hatalmas lejtőA Jags védői (és nem csak Hines-Allen) is nagy problémát okoztak neki vasárnap, úgy hogy lehet hogy nagyon is igazad van.
KeyG
iktriad
Az új OCHC jót tett Etiennek viszont Lawrence hatalmas kérdőjel kezd lenni nálam, de ez többnyire RZ tapasztalat meg részletek.
KeyG
2. JHA nem rejtély. Top 10-ben, de lehet Top 5-ben van nyomásgenerálásban. Többek közt emiatt is van annyi turnoverünk. Hétfőn még nagyobb szerepe lesz, ha a szintén remek Travon Walker nem tud játszani a frissen műtött csuklójával (de van rá esély, hogy fog)!
2 hónapja
Hoppa
2 hónapja
Rejtély számomra Hines-Allen. Nem nagyon látok Jags meccset de majd az MNF ami most nem Honvéd.Trent Williams szemre ez már a hatalmas lejtőA Jags védői (és nem csak Hines-Allen) is nagy problémát okoztak neki vasárnap, úgy hogy lehet hogy nagyon is igazad van.
KeyG
iktriad
Az új OCHC jót tett Etiennek viszont Lawrence hatalmas kérdőjel kezd lenni nálam, de ez többnyire RZ tapasztalat meg részletek.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Trent Williams szemre ez már a hatalmas lejtőA Jags védői (és nem csak Hines-Allen) is nagy problémát okoztak neki vasárnap, úgy hogy lehet hogy nagyon is igazad van.
KeyG
2 hónapja
Ha nem jön össze ez az NFL dolog, Mac Jones röplabdázni még elmehetSzerintem kurva jó ma is
Kampman
We are just the Ravens!