Miami Dolphins - Houston Texans
több mint 10 éve
Köszi srácok 😊 jó éjt!
több mint 10 éve
Grat az első félidőért!inkább grat az első győzelemért ellenetek :- D
swatt99
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Grat az első félidőért!
több mint 10 éve
Nekem egy Pats elleni w-t adjanak. Itt elég volt az első félidő 😊 de inkább az első negyed 😊Nem feltetlen, de azert a vedelem odatehetne magat, a statisztika nen nyer bajnoksagot, de azert az is fontos. Meg a nezoknek is kell adni valamit a masodik felidoben isnagyon kellemesen felhozták magukat.
#patriotsjövünk
VenturaMeg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es keszMegszoktátok a jót az a baj 😀 80 pontot akartatok mi?
Paradoxon_MIA
Csabee13
Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Nem feltetlen, de azert a vedelem odatehetne magat, a statisztika nen nyer bajnoksagot, de azert az is fontos. Meg a nezoknek is kell adni valamit a masodik felidoben isnagyon kellemesen felhozták magukat.
#patriotsjövünk
VenturaMeg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es keszMegszoktátok a jót az a baj 😀 80 pontot akartatok mi?
Paradoxon_MIA
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Nem en voltam 😀Meg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es keszés még én lettem lecseszve.
Paradoxon_MIA
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Tessék ott van Moore 😊
több mint 10 éve
nagyon kellemesen felhozták magukat.
#patriotsjövünk
Ventura
Meg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es keszMegszoktátok a jót az a baj 😀 80 pontot akartatok mi?
Paradoxon_MIA
több mint 10 éve
Meg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es keszés még én lettem lecseszve.
Paradoxon_MIA
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 10 éve
Meg egy kicsit lazazunk es kapkodhatjuk majd a fejunk. Ertem en, h lassabb fordulat meg kiskutyaf... De ez igy nem jarja akkor sem es kesz
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
nagyon kellemesen felhozták magukat. #patriotsjövünk
több mint 10 éve
Foster nem néz jól ki....
több mint 10 éve
Nyert A Pats! Akkor nekünk kell megverni 😀Hogy reális esélyünk legyen, a hátralévő 10 meccsből 7et kéne megnyerni 3at csoportellenfél ellen.
Miami
több mint 10 éve
Ennyi offside... Ennyire nek kene lazanak es fegyelmezettlennek lenni
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Offside
több mint 10 éve
Nyert A Pats! Akkor nekünk kell megverni 😀
több mint 10 éve
életem leghosszabb garbage time-jaDe nem is hittuk volna, h egy felido lehet es raadasul nekunk, nem ellenunk
Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
De.ennyi?
több mint 10 éve
Offside
több mint 10 éve
offside offside hátán.
több mint 10 éve
életem leghosszabb garbage time-ja
több mint 10 éve
nfl rekord? jól értettem?Nah,ennyi volt 😊 a multkor is megdontotte az int nelkuli passz-probalkozasok rekordjat, majd dobott is ket int-et seperc
Ventura
Rekord pipa, akkor lazitunk 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
nfl rekord? jól értettem?Jah de dobott is mindjárt egy incompletet 😀
Ventura
több mint 10 éve
Nesze 😀 Tannehill NFL rekord legtöbb completion zsinórban.jött is az incomplete 😀
Csabee13