Miami Dolphins - New York Jets
több mint 10 éve
valahogy ki kéne kapni, mert jelen pillanatban "csak" a 6. pick a miénk
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Két csapat total yard offense összesen: 817 yard. Nem semmi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
OL renoválás megint. Unom már.danylymások az első körökben szépen hozzák a playmakereket, nekünk meg OL játékosokra kell szórni. és nem áll össze.
több mint 10 éve
Hát, így nem hiszem. Punttal nem lehet elkapott yardokat növelniNem az a típus.danylyHartline legalább ügyes ma. 6 yard kell a 100-hoz.danylyRemélem, összejön neki. Őt pl sose láttam hisztizniParadoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Az NE is kikapott, csak rosszkor.danylyEz legalább kicsi boldogság. Bár, szvsz ők már tartaléklángon mentek
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ügyes, nagyon ügyes, lószerszám az alfeletekbe
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Nem az a típus.Hartline legalább ügyes ma. 6 yard kell a 100-hoz.danylyRemélem, összejön neki. Őt pl sose láttam hisztizniParadoxon_MIA
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
Az NE is kikapott, csak rosszkor.

több mint 10 éve
Hartline legalább ügyes ma. 6 yard kell a 100-hoz.danylyRemélem, összejön neki. Őt pl sose láttam hisztizni
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
OL renoválás megint. Unom már.

több mint 10 éve
Hartline legalább ügyes ma. 6 yard kell a 100-hoz.

több mint 10 éve
Mangold civilben = Jax Teller + 30 kiló 😊
több mint 10 éve
Wallace teljesen kivonta magát a játékból Egyedül üldögél a padon.Az is húzzon a fszba. 60M-ért nekem ne hisztizzen, hanem játsszon orrvérzésig. Jó páran a töredékét nem kapják és húzzák az igát, ahogy kell.
Megy a hiszti ezerrel.danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
ST még most is jó.Trusnik most jó volt.danylyrégi szép idők, amikor Mangini alatt nálunk ő volt a special team istene 😀toam

több mint 10 éve
Trusnik most jó volt.danylyrégi szép idők, amikor Mangini alatt nálunk ő volt a special team istene 😀
több mint 10 éve
még ma, de főként holnaptől olyan oltást fog kapni a miami védelem (4. volt a passz elleni védekezésben)...4 meccsel ezelőtt megvolt a reccs, feltörték ezt a defenset. 😊 nem véletlen sipákol a fél fanbase hogy coyle menjen a p... 😊 ha lesz egy olyan váltás, mint Sherman->Lazor én azt mondom már a meccs alatt tegyék ki 😊
gino smith mindössze 3 sikertelen passz. 321 yard!Ventura
több mint 10 éve
Wallace teljesen kivonta magát a játékból Egyedül üldögél a padon. Megy a hiszti ezerrel.

több mint 10 éve
Trusnik most jó volt.

több mint 10 éve
First time in franchise history that the Dolphins have a 4,000-yard passer and a 1,000-yard rusher.Igen. bszhatjuk a jó statokat, ha a PO elmarad. Ráadásul úgy, hogy minden jöttmentet mi teszünk naggyá, a top csapatokkal meg kb versenyben vagyunk.
No Playoffs. Na ez a baj és a lényeg.danyly
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
még ma, de főként holnaptől olyan oltást fog kapni a miami védelem (4. volt a passz elleni védekezésben)...gino smith mindössze 3 sikertelen passz. 321 yard!
több mint 10 éve
First time in franchise history that the Dolphins have a 4,000-yard passer and a 1,000-yard rusher.No Playoffs. Na ez a baj és a lényeg.

több mint 10 éve
Sturgis teljesen megbízhatatlan 50 felett.danylySzerintem 20 felett is
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
vissza sirjuk carpentert
több mint 10 éve
hosszú volt de nem értem miért nem probálják meg mikor 50 feletti lenne ez a sturgis nem megbizható minden 3 ik at kihaggya
több mint 10 éve
Sturgis teljesen megbízhatatlan 50 felett.