Miami Dolphins - New York Jets
több mint 10 éve
1.) caleb sturgis megy a g**ibe2.) kevin coyle követi őt ugyanoda
több mint 10 éve
miller 200 hoz mennyi kell?Miami28
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
Billy Turner is in at right tackle. Jason Fox is the left tackle.Durva dolgok vannak már év végén. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
miller 200 hoz mennyi kell?
több mint 10 éve
Hidd el én is.Megvan a 4000 yard, más nem számít. 😊danylyén boldogabb ember lennék a W-vel 😉Paradoxon_MIA

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Megvan a 4000 yard, más nem számít. 😊danylyén boldogabb ember lennék a W-vel 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps tannehill 4000 yard! dan marino óta először!

több mint 10 éve
Megvan a 4000 yard, más nem számít. 😊

több mint 10 éve
4000
több mint 10 éve
Branden Albert ✔ @B_Albert71Congrats to my youngin @millertime_6 on his 1st season with 1000 yards. That was my goal for him and he did it. Much respect

több mint 10 éve
Aha Ryan jobban bízik a def-ben. De inkább ez volt a biztos.danylyHát ha ez tétmeccs egyik 4&1 sincs 😊
több mint 10 éve
Aha Ryan jobban bízik a def-ben. De inkább ez volt a biztos.

több mint 10 éve
Deckernek még 59 yard kell az 1000-hez !Westerhamarabb meglesz mint tannehillnek a 7 passzolt yard a 4000-hez. :[]
több mint 10 éve
Szerintem csak a szurkolóknak nem mindegy, hogy 9-7 vagy 8-8, a csapat testületileg szarik a mai meccsre (néhány játékost kivéve)Deckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWestera miami meg top 5 passz elleni védekezés terén.
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Ja nem, az a passz offense volt.Én 15 v. 16. helyre emlékeztem meccs előtt. De utána nézek.danylyDeckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWestera miami meg top 5 passz elleni védekezés terén.
Ventura

több mint 10 éve
Deckernek még 59 yard kell az 1000-hez !
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nem 😀Ez ugye Fake? 😀Csabee13Decker asszony ki is fejezte nemtetszésétDeckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWesterJutalomképpen kapott Kovácstól egy piros mogyoróst 😥toam
Jessie James Decker @JessieJDecker 1m1 minute ago
Aghhh in the baby maker. Need those to stay healthy!Wester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ez ugye Fake? 😀Decker asszony ki is fejezte nemtetszésétDeckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWesterJutalomképpen kapott Kovácstól egy piros mogyoróst 😥toam
Aghhh in the baby maker. Need those to stay healthy!Wester
több mint 10 éve
Én 15 v. 16. helyre emlékeztem meccs előtt. De utána nézek.Deckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWestera miami meg top 5 passz elleni védekezés terén.
Ventura

több mint 10 éve
Decker asszony ki is fejezte nemtetszésétDeckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWesterJutalomképpen kapott Kovácstól egy piros mogyoróst 😥toam
Aghhh in the baby maker. Need those to stay healthy!
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Deckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWesterJutalomképpen kapott Kovácstól egy piros mogyoróst 😥
több mint 10 éve
Hát ha ezentúl minden 200+ yardot elkapó játékost tökön fejel Misi az is marad 😊
több mint 10 éve
Deckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWestera miami meg top 5 passz elleni védekezés terén.

több mint 10 éve
Deckernek megvan a 200 yard. Utoljára 1972-ben volt 200 yardos elkapónkWesterMost már igen. Csak mielőtt írtam 192 volt.