Minnesota Vikings - Arizona Cardinals
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Igen - nos nem is neked szólt igazán, hanem a 2 csapat táborához 😊Mi ez a magas szintű inaktivitás? Mindenki csak a 4. negyedre jön, mert legyen bármekkora előnye a Vikingsnak, úgyis izgalmassá teszik a meccset? Nekünk meg amúgy is akkor szokás beszállni a meccsbe 😀megy a háttérbe miközben vacsorázok 😀
shagi0206
meg egyedül mit beszélgessek főleg hogy nem is az én csapatom? 😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Mi ez a magas szintű inaktivitás? Mindenki csak a 4. negyedre jön, mert legyen bármekkora előnye a Vikingsnak, úgyis izgalmassá teszik a meccset? Nekünk meg amúgy is akkor szokás beszállni a meccsbe 😀megy a háttérbe miközben vacsorázok 😀
shagi0206
meg egyedül mit beszélgessek főleg hogy nem is az én csapatom? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Mi ez a magas szintű inaktivitás? Mindenki csak a 4. negyedre jön, mert legyen bármekkora előnye a Vikingsnak, úgyis izgalmassá teszik a meccset? Nekünk meg amúgy is akkor szokás beszállni a meccsbe 😀
több mint 2 éve
Úgy látszik Cousins kifutotta magát és abba is hagyta a futást, az előbb az 1 yardot simán megfuthatta volna, így meg jöhet a Cards. Kár ezért a drive-ért.
több mint 2 éve
Wolfy33
230
Köszönöm szépen
több mint 2 éve
Valakinek van működő linke?topstreams.info/nfl/vikings?sport=american-football
Wolfy33
több mint 2 éve
Wolfy33
230
Valakinek van működő linke?
több mint 2 éve
CharlieF
767
Kirk meg a futás! Te jó Isten! :-o
több mint 2 éve
Na de nem ám 1-2 yard, 17 😊 új fegyverünk van 😀Na ezt ne hagyjuk szó nélkül, Kirk TD-t futott emberek 😊erre utaltam 😀
vsanyi132
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Na ezt ne hagyjuk szó nélkül, Kirk TD-t futott emberek 😊erre utaltam 😀
vsanyi132
több mint 2 éve
Na ezt ne hagyjuk szó nélkül, Kirk TD-t futott emberek 😊
több mint 2 éve
rejtett atléta
több mint 2 éve
18:00
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal