NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 8 éve
kedves volt az 50-es védőtől, hogy átkísérte Wright-ot first downraŐ Mekkelek. Kedves srác....
KmetyG
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
kedves volt az 50-es védőtől, hogy átkísérte Wright-ot first downra
több mint 8 éve
Amúgy a drive-ok kezdőpozíciója között hatalmas különbség lehet, Bears átlagban vagy 20 yardról előrébb indul...😊
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Jó nő ez gyerekek.Vége lehetne már ennek a meccsnek, mert kurva szánalmas az egész.
több mint 8 éve
Ez lehetne még szánalmasabb?Igen megcsináltuk!44!!!négynégy
hpeter93
több mint 8 éve
de majdnem: i.ytimg.com/vi/BdFrPtslzDw/maxresdefault.jpg😊 nem nyertválassz engem, szeplőtelen vagyok 😊 és Viking 😊Bazz, ha az a szőke spiné lennél, aki a sorozatban játsza Lagertát hidd el téged választanálak. vagy valakit a norvég női kézisek közül.
vsanyi132
tüsi91
vsanyi132
több mint 8 éve
Ez lehetne még szánalmasabb?
több mint 8 éve
😊 nem nyertválassz engem, szeplőtelen vagyok 😊 és Viking 😊Bazz, ha az a szőke spiné lennél, aki a sorozatban játsza Lagertát hidd el téged választanálak. vagy valakit a norvég női kézisek közül.
vsanyi132
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
válassz engem, szeplőtelen vagyok 😊 és Viking 😊Bazz, ha az a szőke spiné lennél, aki a sorozatban játsza Lagertát hidd el téged választanálak. vagy valakit a norvég női kézisek közül.
vsanyi132
több mint 8 éve
Válaszd őt!😊válassz engem, szeplőtelen vagyok 😊 és Viking 😊...és akkor olyan általános népszerűségem lesz a fórumon mint neked?1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promaxTapasztalati pontot, azt!😊 Ha eleget szerez, szintet is léphet, és lehet belőle Vikings fan!!😊tapasztalatot1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promax
KmetyG
Go Vikings!
promax
vsanyi132
több mint 8 éve
válassz engem, szeplőtelen vagyok 😊 és Viking 😊...és akkor olyan általános népszerűségem lesz a fórumon mint neked?1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promaxTapasztalati pontot, azt!😊 Ha eleget szerez, szintet is léphet, és lehet belőle Vikings fan!!😊tapasztalatot1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promax
KmetyG
Go Vikings!
promax
több mint 8 éve
...és akkor olyan általános népszerűségem lesz a fórumon mint neked?1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
KmetyG
promax
KmetyG
Go Vikings!
több mint 8 éve
1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promax
Tapasztalati pontot, azt!😊 Ha eleget szerez, szintet is léphet, és lehet belőle Vikings fan!!😊tapasztalatot1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promax
KmetyG
több mint 8 éve
52421 néző a helyszínen
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ez megint egy gondolattal volt hosszabb Royalnak, vagy annyival sem.
több mint 8 éve
tapasztalatot1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
promax
több mint 8 éve
1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?Mit lehet nyerni a helyes válasszal?
KmetyG
több mint 8 éve
1992. október 15-én Rich Gannon a Lions ellen tudott tökéletes irányító mutatóval zárni a Vikings-ban. Eddig neki sikerült egyedül. Teddy vajon csatlakozik?
több mint 8 éve
Teddy üzenete a Bears védelemnek: pbs.twimg.com/tweet_video/CWsXZSdUYAAoRC1.mp4
több mint 8 éve
bacsii
119
McClellin es Proszinecski fizikalisan HS senior szint.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Abban biztos voltam, hogy valaki majd nagyon elkalapál bennünket, dehogy pont a Vikings arra nem tippeltem volna. Azérta szezon vége sokat mondóra sikeredik.
több mint 8 éve
Diggs a liga legjobb elkapója. (8Kösz, hogy elárultad. Ellenünk mindenki annak tűnik......
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
morc
54
Imádom ezeket a Diggs féle "fejest ugrok akár a betonba is" megoldásokat 😊