Minnesota Vikings - Detroit Lions
több mint 8 éve
Egyszer el kell végre fogadniuk, hogy Caldwel vagy nem olyan szar mint gondolják, vagy ennek ellnére ez egy jó csapat.
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
A Lions bejelentkezett a csoportelsőségért? Nem vagyok túl jó matekből, de sztem a Lions bejelentkezett a csoportelsőségért.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Hát nagyon nem. Pedig szedett Ő már le idén elit elkapókat a pályáról.Smith, Rhodes szevasz elit S, CB páros. Ennol jobb örzést nem tudsz rátenni.Rhodes ebben a drive-ban nem igazán ezt mutatta.
alatriste
Old Green Bay
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
DE MIÉRT?Unatkozok, asszony az anyjánál. Plusz Afro Nindzsa TDHát magamhoz nyúlokDE MIÉRT?
füligjimmy
Stez
füligjimmy
több mint 8 éve
JÉÉÉZUS
alatriste
Kampman
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 828
Smith, Rhodes szevasz elit S, CB páros. Ennol jobb örzést nem tudsz rátenni.Rhodes ebben a drive-ban nem igazán ezt mutatta.
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Unatkozok, asszony az anyjánál. Plusz Afro Nindzsa TDHát magamhoz nyúlokDE MIÉRT?
füligjimmy
Stez
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Hát magamhoz nyúlokDE MIÉRT?
füligjimmy
több mint 8 éve
Akkor szeretném ha megfognank Walsh cuccát és kihajintanank a picsába.
több mint 8 éve
Hát magamhoz nyúlok
- Abe Simpson
több mint 8 éve
pluhi
25
Pfff. Grat a Lionsnak, megvertük magunkat, ahogy kell.
több mint 8 éve
Smith, Rhodes szevasz elit S, CB páros. Ennol jobb örzést nem tudsz rátenni.
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
ez szánalmas volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
AztA
Kurva
- Abe Simpson
több mint 8 éve
JÉÉÉZUS
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
nem úgy tűnik, hogy FG-re tudja menteni a Minnesota a drive-ot
több mint 8 éve
rá sem ismerek erre a Vikings-védelemreStafford az all pro védelmet is szétpasszolná. Nincs ellenszer a palira.
Stez
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
rá sem ismerek erre a Vikings-védelemre
több mint 8 éve
Pedig ha csak az elégedetlen embereket nézzük, elég sokan lennének hajlandóak fizetni, hogy valaki lelője a kiscsávót. Szerintem összejönne a 3000 dolcsi.Reménytelen eseteket nem vállalok.Akkor te ilyen pszichomuki vagy? Mert akkor Ábelt is kezelésbe vehetnéd a fluimucil reklámból.Havi 3000 dodoért hajlandó vagyok elzedeni foglalkozni vele.Te, ha fejben rendben lennének, akkor az NFL-ben kb. minden rúgó baromi jó lenneHát igen ha van rúgód...walsh egy baromi jó rúgó, csak fejben kéne rendbe tenni. az xp gáz volt de a blokkolt benne van néha
Toca
alatriste
Stez
alatriste
Stez
alatriste
több mint 8 éve
Reménytelen eseteket nem vállalok.Akkor te ilyen pszichomuki vagy? Mert akkor Ábelt is kezelésbe vehetnéd a fluimucil reklámból.Havi 3000 dodoért hajlandó vagyok elzedeni foglalkozni vele.Te, ha fejben rendben lennének, akkor az NFL-ben kb. minden rúgó baromi jó lenneHát igen ha van rúgód...walsh egy baromi jó rúgó, csak fejben kéne rendbe tenni. az xp gáz volt de a blokkolt benne van néha
Toca
alatriste
Stez
alatriste
Stez
Liverpool Fc fan
több mint 8 éve
Akkor te ilyen pszichomuki vagy? Mert akkor Ábelt is kezelésbe vehetnéd a fluimucil reklámból.Havi 3000 dodoért hajlandó vagyok elzedeni foglalkozni vele.Te, ha fejben rendben lennének, akkor az NFL-ben kb. minden rúgó baromi jó lenneHát igen ha van rúgód...walsh egy baromi jó rúgó, csak fejben kéne rendbe tenni. az xp gáz volt de a blokkolt benne van néha
Toca
alatriste
Stez
alatriste