New England Patriots - Jacksonville Jaguars
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Oregon88
423
Jó estét Go Jags!www.sport365.live/en/home
Van vkinek streamje a magyar közvetitéshez?
KoporShow
elméletileg itt lesz
több mint 6 éve
Nem volt még olyan meccs, a Jags történetében, ahol ennyien szurkoltak volna nekik, akár itt, akár AmerikábanJaja. Szerintem még a 2 NFC döntős is Jags fan lesz 3 órára.
Kampman
Dávid és Góliát harcának tűnik a dolog, hajrá jó meccs(követő)!Tökéletes narratíva szerintem.
bobi0092
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Jó estét Go Jags! Van vkinek streamje a magyar közvetitéshez?
több mint 6 éve
Oregon88
423
Azért ez szerintem túlzásCsak a Pats essen ki a többi nem számít... 😊Akkor sztem ne nézd, a Jags esélytelen.
zsutu
Bruce
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Dávid és Góliát harcának tűnik a dolog, hajrá jó meccs(követő)!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A Vasas ellen is elhittük.Ne nézzük már le őket.Ha tudják azt a formát hozni,akkor bármi lehet.Csak a Pats essen ki a többi nem számít... 😊Akkor sztem ne nézd, a Jags esélytelen.
zsutu
Bruce
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Nem volt még olyan meccs, a Jags történetében, ahol ennyien szurkoltak volna nekik, akár itt, akár Amerikában
több mint 6 éve
James007
1 853
Hajrá Fucsó!
több mint 6 éve
Oregon88
423
Gondoltam,hogy valaki lecsapja a magas labdát 😊Sziasztok!Jim Nantz és Tony Romo (azt nem kérdezted melyik adón 😊 ) .
Jó szurkolást és meccset kívánok mindenkinek!
Kik lesznek a kommentátorok?
Oregon88
iktriad
több mint 6 éve
Sziasztok!Jim Nantz és Tony Romo (azt nem kérdezted melyik adón 😊 ) .
Jó szurkolást és meccset kívánok mindenkinek!
Oregon88
több mint 6 éve
Aki még nem látta, annak kötelező. Garantáltan tűzbe jön(főleg a második felétől). És egy hype videó tölünk.
Ramsey ma Brady agyára akar menni. Ebből vagy nagyon jól fog kijönni, vagy nagyon rosszul, nincs középút.
twitter.com/phillip_heilman/status/955157031568269314
több mint 6 éve
Oregon88
423
Sziasztok!Jó szurkolást és meccset kívánok mindenkinek!
több mint 6 éve
zsutu
785
Csak háttérzaj, pénteken vizsgázok. 😉Csak a Pats essen ki a többi nem számít... 😊Akkor sztem ne nézd, a Jags esélytelen.
zsutu
Bruce
több mint 6 éve
Csak a Pats essen ki a többi nem számít... 😊Akkor sztem ne nézd, a Jags esélytelen.
zsutu
több mint 6 éve
zsutu
785
Csak a Pats essen ki a többi nem számít... 😊