NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
New York Giants – Atlanta Falcons
több mint 9 éve
behúztam Benjamint FA-ról a héten fantasyban, 37 pontot csinált egy félidő alatt.. kis szépséghiba, h a padon hagytam
több mint 9 éve
safc4
338
mi is bebasznánk ha minden 3&10 futásnál innánk 😀
több mint 9 éve
de kár, h nem futotta meg TD-re 😀
több mint 9 éve
bár megmondom őszintén ilyen homály kezdés után én már ezzel is elégedett vagyok..egy FG jól jönnejah, minimum 😊
balu10
Szesze
több mint 9 éve
Tehát 1 negyed alatt taccsra vágtad magad.értem : Dnekem voltPreston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
Kenny
orrtúrás - 1 feles
céltalan távolbanézés az oldalvonalon - 2 feles
random időkérés - JD fenékig
shawnka
több mint 9 éve
nekem voltPreston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
Kenny
orrtúrás - 1 feles
céltalan távolbanézés az oldalvonalon - 2 feles
random időkérés - JD fenékig
több mint 9 éve
szép volt Ayers!
több mint 9 éve
safc4
338
szép
több mint 9 éve
Midnight
1 233
jó ez gatya :/ így nem nyerünk baszki a második félidőre össze kell kapni magunkat
több mint 9 éve
mehet 😊Preston Parker ivós játék, valaki?de csak ha elkapja akkor iszom 😀 ( nincs itthon semmi iható)
shawnka
trii
több mint 9 éve
Preston Parker ivós játék, valaki?ez amúgy nagyon gonosz.tavaly szerveztünk volna egy mike smith versenyt,fixen vége lett volna mindenkinek 😀
shawnka
több mint 9 éve
nah hát csak sikerült biztosítani a lehetőséget, deja vú
több mint 9 éve
Preston Parker ivós játék, valaki?
több mint 9 éve
Parker a szokásos.. fújjolják is rendesenilyenkor fáj legjobban Cruz hiánya!
Szesze
több mint 9 éve
Parker a szokásos.. fújjolják is rendesen
több mint 9 éve
minek rohanunk????
több mint 9 éve
pfff, Beckham viszont mindent megold tényleg
több mint 9 éve
Odell teljesen para, már értem miért lehet annyi 13-as mezt venni Manhattanben :/
több mint 9 éve
És mi lenne ha nem lenne Manning?😮 Mi lenne ha nem lett volna anno Strahan és LT sem?😮imádom a vintage Lions stílusotokat 😀 😀 😀tényleg, mi lenne, ha nem lenne OBJ se? 😀para.. 😀
Szesze
trii
shawnka
több mint 9 éve
ha az volt a célunk, h még legyen időnk a félidő végén kapni egy TD-t, mint a Dallas ellen akkor értem, egyébként nem annyira
több mint 9 éve
ki a fasz érti meg ezt a playhívást..? miért nem vártuk meg a 2 min w.-t a 2nd downnal? azt hittem azért futottunk elsőre, annak legalább lett volna némi értelme, így semmi