New York Giants - Carolina Panthers
11 napja
Haba
640
Szerintem DJ le akar sérülni a zsozsóért. Én tuti bevállalnám azért a léért, amit kapna. 😁
11 napja
nah egy védőt kiütött DJ, végre valami 😊
11 napja
DJ kiütötte a védőt 😲
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
11 napja
shagi0206
10 921
Hát abban nyilván a Giants egyedülálló 😀 Nem is irigyellek titeket.És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
Haba
11 napja
Young jobb irányító mint Jonesegész jól nyomja ma a kisgyerek, de lehet csak erős a kontraszt joneshoz képest. én szorítok neki hogy ne legyen bust.
KeyG
11 napja
Haba
640
És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
11 napja
SrBandi
565
Még akkor kezdtem el gépelni mikor a false start volt, az erőt a fejére értettem, hogy nem dob egy pick sixet vagy sackeli magát háromszor. Egyébként hunt vagy Lewis szerintem át tudná dobni labdával együtt a védőfalonHa a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
casaubon
11 napja
shagi0206
10 921
Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
11 napja
ozibozi
17 132
Elesni is?Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
11 napja
inkább adták volna meg előbb a TD-t 😊
11 napja
shagi0206
10 921
Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
11 napja
casaubon
2 373
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
11 napja
SrBandi
565
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valami
11 napja
KeyG
9 477
Young jobb irányító mint Jones
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
11 napja
semmit nem tudunk levédekezni tényleg..
11 napja
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t😀
ozibozi
11 napja
Haba
640
Ez a hülyék meccse úgy látom
11 napja
ozibozi
17 132
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t
11 napja
Kampman
28 290
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg8.1-es átlaggal fut Hubbard, az valami egészen bizarr.
Szesze
11 napja
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg
11 napja
ozibozi
17 132
Burns out