New York Giants - Carolina Panthers
3 napja
Haba
639
Szerintem DJ le akar sérülni a zsozsóért. Én tuti bevállalnám azért a léért, amit kapna. 😁
3 napja
nah egy védőt kiütött DJ, végre valami 😊
3 napja
DJ kiütötte a védőt 😲
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
shagi0206
10 892
Hát abban nyilván a Giants egyedülálló 😀 Nem is irigyellek titeket.És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
Haba
3 napja
Young jobb irányító mint Jonesegész jól nyomja ma a kisgyerek, de lehet csak erős a kontraszt joneshoz képest. én szorítok neki hogy ne legyen bust.
KeyG
3 napja
Haba
639
És melyiket kell 6 éve nézni ugyanannál a csapatnál a szurkolóknak?Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
shagi0206
3 napja
SrBandi
564
Még akkor kezdtem el gépelni mikor a false start volt, az erőt a fejére értettem, hogy nem dob egy pick sixet vagy sackeli magát háromszor. Egyébként hunt vagy Lewis szerintem át tudná dobni labdával együtt a védőfalonHa a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
casaubon
3 napja
shagi0206
10 892
Ja, meg Levist 😀Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
3 napja
ozibozi
17 080
Elesni is?Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
shagi0206
3 napja
inkább adták volna meg előbb a TD-t 😊
3 napja
shagi0206
10 892
Richardsont tudnám hasonnló szintre rakni. De legalább az futni jobban tud.Young jobb irányító mint JonesKi nem?
KeyG
Haba
3 napja
casaubon
2 332
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valamiA QB sneak nala az, hogy atbujik a labak kozott, nem?
SrBandi
3 napja
SrBandi
564
Ha a kisgyerek ezt erőből bekúpolja ezután, még lehet belőle valami
3 napja
KeyG
9 416
Young jobb irányító mint Jones
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
semmit nem tudunk levédekezni tényleg..
3 napja
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t😀
ozibozi
3 napja
Haba
639
Ez a hülyék meccse úgy látom
3 napja
ozibozi
17 080
Palesz kolléga eddig bírta és elintézte a berohanásával a TD-t
3 napja
Kampman
28 250
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg8.1-es átlaggal fut Hubbard, az valami egészen bizarr.
Szesze
3 napja
totál fogalmatlan ez a védekezés tényleg
3 napja
ozibozi
17 080
Burns out