New York Giants - Carolina Panthers
3 napja
igen, csak a happy end kizárt 😊Itt potencionálisan bárki el tudja baccniá, előbb el fogjuk baszni, h eljussunk oda, de ha mégis akkor majd jön Gano 😊csak hosszabbítás ne legyen 😀Pedig.
Szesze
Janek
Szesze
Janek
3 napja
Itt potencionálisan bárki el tudja baccniá, előbb el fogjuk baszni, h eljussunk oda, de ha mégis akkor majd jön Gano 😊csak hosszabbítás ne legyen 😀Pedig.
Szesze
Janek
Szesze
3 napja
ozibozi
17 080
Jones bosszúja jön most:csak hosszabbítás ne legyen 😀Pedig.
Szesze
Janek
drága legyen az utódom ha már megyek 😊
3 napja
Tényleg, Genyó majd megoldja...😁á, előbb el fogjuk baszni, h eljussunk oda, de ha mégis akkor majd jön Gano 😊csak hosszabbítás ne legyen 😀Pedig.
Szesze
Janek
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
á, előbb el fogjuk baszni, h eljussunk oda, de ha mégis akkor majd jön Gano 😊csak hosszabbítás ne legyen 😀Pedig.
Szesze
Janek
3 napja
shagi0206
10 892
Azért ezt a 2 csapatot látva bennem is feltörnek kellemetlen emlékek. Valami ilyesmi érzésem lehetett a Kevin Kolb féle Cards offense-zel kapcsolatban, mint most ezen 2 csapat szurkolóinak.
3 napja
Kampman
28 250
Egyik csapatnak sem kell a labda.
3 napja
ozibozi
17 080
Balfasz ez a Panthers is nem kicsit
3 napja
még jó h elejtette, még az sem biztos, h nem lett volna 1st down belőle..
3 napja
Jah mert ha nyernek ma akkor hosszabb távra megtartod mindkettőt?Némelyik az állásáért küzd, Daboll és Jones tutira.Félidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.De nem akarnak nyerni. Mi értelme lenne?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
3 napja
ozibozi
17 080
Jonesnak itt már nincs állása, back up meg bárhol lehet majd.Némelyik az állásáért küzd, Daboll és Jones tutira.Félidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.De nem akarnak nyerni. Mi értelme lenne?
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
3 napja
csak hosszabbítás ne legyen 😀Azt nem élném túl
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 napja
csak hosszabbítás ne legyen 😀
3 napja
utsó esélyünk
3 napja
Némelyik az állásáért küzd, Daboll és Jones tutira.Félidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.De nem akarnak nyerni. Mi értelme lenne?
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 napja
Beltonnak nem adnék vacsorát az tuti
3 napja
Daboll mondjuk a saját seggéért is küzdFélidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.De nem akarnak nyerni. Mi értelme lenne?
eaglesmcnabb
Sixo
3 napja
Félidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.De nem akarnak nyerni. Mi értelme lenne?
eaglesmcnabb
3 napja
Félidőben behoztam volna Lockot, mar vezetne a Giants.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 napja
JustoVillar
623
Csak azert nézem ezt a meccset mert Tracy és Hubbard a két futom fantasyban. De ez katasztrófa 😀😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
3 napja
nem értem mondjuk a playhívásokat se.. miért nem most hívtunk rövid passzt pl?
3 napja
Haba
639
Hát nem, de az nagyonNem csak QB kell ide…Nem mind1? QB cserét nem biztos hogy ér bármelyik is a jövő évi classból.Gondolom, hogy rosszabb legyen a draftpoziciojukEgyszer szurkolok a giantsnek amikor nem a dallas az ellenfél, erre elkúrnak mindent. A kihagyott fieldgoallal es a két intivel a RZ-ban.Miért szurkolsz te a GIantsnek?
eaglesmcnabb
shagi0206
casaubon
shagi0206
casaubon