New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
miért egy kézzel akarj elkapni, amikor mások két kézzelúúú vazze ez kész, muteelsőre azt hittem nekem írtad :p de gondolom az OBJ-s beköpés tetszett ennyire xD
gabokocka
baggio
nehezen tolerálható megnyilvánulás volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ki nem? 😊 Attól még tenyérbemászó.a lényeg hogy fosnak tőleNem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
balu10
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
na most jön az intNem most a nagyszünet jön.
Szesze
több mint 9 éve
ozibozi
17 134
a lényeg hogy fosnak tőleNem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
balu10
több mint 9 éve
na most jön az int
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
jé megtalálták a futójátékot a könyvben, igaz, kurvára nem most kellett volna ..
több mint 9 éve
Coughlin ilyeneket nem hibázott régen..de annyira alap hogy teljesen érthewtetlen...és a sokadik már idén
Szesze
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
több mint 9 éve
úúú vazze ez kész, muteelsőre azt hittem nekem írtad :p de gondolom az OBJ-s beköpés tetszett ennyire xD
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Coughlin ilyeneket nem hibázott régen..
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
ráadásul ezzel hagytunk nekik időt is.. balfaszság volt megint
több mint 9 éve
úúú vazze ez kész, mute
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Azert 3-ra egy ilyen biztonsagi oldalpasszot behivni...de ennek semmi értelme nem volt megint, mert az FG táv már így is megvolt
ironroy
több mint 9 éve
micsoda atlétát neveltek az NFL-ben Byron Jones-ból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
puntolt már a Dallas amúgy?Igen.
yooker
több mint 9 éve
Azert 3-ra egy ilyen biztonsagi oldalpasszot behivni...
több mint 9 éve
puntolt már a Dallas amúgy?
több mint 9 éve
szépen játszunk az órával...Mint az első meccsen
yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
most ennek a hívásnak megint mi a faszom értelme volt?? fasznak kell minden meccsen ilyeneket előadni?
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
zseniális 3 hívás volt ez
több mint 9 éve
szépen játszunk az órával...