NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
miért egy kézzel akarj elkapni, amikor mások két kézzelúúú vazze ez kész, muteelsőre azt hittem nekem írtad :p de gondolom az OBJ-s beköpés tetszett ennyire xD
gabokocka
baggio
nehezen tolerálható megnyilvánulás volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ki nem? 😊 Attól még tenyérbemászó.a lényeg hogy fosnak tőleNem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
balu10
ozibozi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
na most jön az intNem most a nagyszünet jön.
Szesze
több mint 10 éve
a lényeg hogy fosnak tőleNem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
balu10
több mint 10 éve
na most jön az int
több mint 10 éve
jé megtalálták a futójátékot a könyvben, igaz, kurvára nem most kellett volna ..
több mint 10 éve
Coughlin ilyeneket nem hibázott régen..de annyira alap hogy teljesen érthewtetlen...és a sokadik már idén
Szesze
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.Ez szerintem ugyan olyan, mint D.Jackson és Dez. A saját csapat szurkolói imádják, a többiek rühellik
gyeek
több mint 10 éve
úúú vazze ez kész, muteelsőre azt hittem nekem írtad :p de gondolom az OBJ-s beköpés tetszett ennyire xD
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Coughlin ilyeneket nem hibázott régen..
több mint 10 éve
Nem hiszem, hogy OBJ-t kevésbé tartanám irritálónak, ha nem NFC East riválisnál játszana.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
ráadásul ezzel hagytunk nekik időt is.. balfaszság volt megint
több mint 10 éve
úúú vazze ez kész, mute
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Azert 3-ra egy ilyen biztonsagi oldalpasszot behivni...de ennek semmi értelme nem volt megint, mert az FG táv már így is megvolt
ironroy
több mint 10 éve
micsoda atlétát neveltek az NFL-ben Byron Jones-ból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
puntolt már a Dallas amúgy?Igen.
yooker
több mint 10 éve
Azert 3-ra egy ilyen biztonsagi oldalpasszot behivni...
több mint 10 éve
puntolt már a Dallas amúgy?
több mint 10 éve
szépen játszunk az órával...Mint az első meccsen
yooker
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
most ennek a hívásnak megint mi a faszom értelme volt?? fasznak kell minden meccsen ilyeneket előadni?
több mint 10 éve
zseniális 3 hívás volt ez
több mint 10 éve
szépen játszunk az órával...