NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 572
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
és ez elkapható volt?Állítólag már nem számít
Szesze
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
az első drive-ot kvázi TDig vezette volna, ha nem bassza el SchmitzNem, de semmit nem tett hozzá, hogy ez ne így álljon.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
Nem mernek semmit rábízni, tavaly elindult valami és ez sajnos nem fog továbbmenni.
Szorítok a Giantsért, de Jones….
KeyG
Szesze
Eddig minden a Giants ellen van, de Jones neked tetszik amióta követed?
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ez mind igaz de láttam pár ilyen Jones meccset.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
Nem mernek semmit rábízni, tavaly elindult valami és ez sajnos nem fog továbbmenni.
KeyG
Rodaron
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
jusssipekka
594
Mondjuk arra mérget veszek h megnyerni sem ő fogja 😀Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
KeyG
Szesze
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Nem, de semmit nem tett hozzá, hogy ez ne így álljon.Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
KeyG
Szesze
Eddig minden a Giants ellen van, de Jones neked tetszik amióta követed?
több mint 1 éve
és ez elkapható volt?
több mint 1 éve
Ha a következő negyedben nem tud egyenlíteni a Giants, akkor félidőben vezetni fog a Dallas.
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.1 negyed ment le az egész szezonból, Lamar ugyanerre kapta a pénzt. Burrow is nyomott egy nagy nullát ma, szóval egy kicsit korai ez az állítás…
KeyG
Szerkesztette: Rodaron
több mint 1 éve
Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Szerinted ez a meccs eddig Jones-on megy el?
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Nekem aki azt mondja, hogy egy 40 milliós QB-val run run run run a koncepció és az normális azt nem hiszem el.Nem mernek semmit rábízni, tavaly elindult valami és ez sajnos nem fog továbbmenni.
több mint 1 éve
csodás negyed volt
több mint 1 éve
O csinált 3 pontot de az eredményjelző 16-0át mutat - 2006os Bears, te vagy az?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Na jó remélem, az első meccsen az összes faszkodast és balszerencsét ellőjüknem valószínű..
Rodaron
több mint 1 éve
tamas424
1 758
A rúgó is belejön lassan
több mint 1 éve
Ebből kiütés lesz.
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Na jó remélem, az első meccsen az összes faszkodast és balszerencsét ellőjük
több mint 1 éve