New York Giants - Minnesota Vikings
2 hónapja
Daboll is kemény 😀 tényleg takarodjon az egész banda a picsába (megint)
2 hónapja
Csendben nézem a meccset, és alig hiszek a szememnek. Kb olyan mintha a Giants a preseason-ban maradt volna, de azt is látni hogy a nagy különbség ellenére nálunk sem megy tökéletesen minden. Nem szoktunk nagyon nyerni, szokatlan a látvány. A D tetszik, Addison sérüléséért kár, de nem is volt teljesen egészséges.
2 hónapja
ozibozi
17 133
A támadófalat szerintem akkor tudjuk megítélni ha lesz egy irányító mögöttük. 😂🙈
2 hónapja
Zet
1 548
DeVito-val jobbak lennénk, esküszöm
2 hónapja
Ott is van, ja nem arra
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
és még fantasyban is ellenem van van ginkel 😀 😀
2 hónapja
Zet
1 548
Na, majd most megindulunkRosszul és gyorsan öregedő bejegyzés.
Zet
Elnézést kérek
2 hónapja
Zet
1 548
Na, majd most megindulunk
2 hónapja
ozibozi
17 133
Amikor meg van ideje nem passzol üres embernek. Megérdemlik egymástAut neztem en.is.ez az OL lett jobb? 😀 😀Ezt valaki benézte, valami screennek kellett volna jönnie, ha már ennyire tisztán jött a védő
Szesze
Rodaron
Teljesen.üresen ráfutott a QB-ra.😀
ZoliZoltán
2 hónapja
Aut neztem en.is.ez az OL lett jobb? 😀 😀Ezt valaki benézte, valami screennek kellett volna jönnie, ha már ennyire tisztán jött a védő
Szesze
Rodaron
Teljesen.üresen ráfutott a QB-ra.😀
2 hónapja
Rodaron
2 070
ez az OL lett jobb? 😀 😀Ezt valaki benézte, valami screennek kellett volna jönnie, ha már ennyire tisztán jött a védő
Szesze
2 hónapja
ez az OL lett jobb? 😀 😀32. helyről feljöttünk a 30.-ra
Szesze
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
ez az OL lett jobb? 😀 😀
2 hónapja
Ezek szerint Jones nem villog...Bocs a hülye kérdésért, csak most jöttem ide: mi van itt?Ami tavaly
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
2 hónapja
ozibozi
17 133
Bocs a hülye kérdésért, csak most jöttem ide: mi van itt?Ami tavaly
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
😳Tényleg?Tibótól ennyire amatőr hibát.A tweetjeiből az jön le hogy kissé korlátolt mondjuk
Nem is értem.
ZoliZoltán
ozibozi
2 hónapja
Zet
1 548
Bocs a hülye kérdésért, csak most jöttem ide: mi van itt?Csak a szokásos, ha mi játszunk
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Bocs a hülye kérdésért, csak most jöttem ide: mi van itt?
2 hónapja
Henderson
1 046
ti melyik meccsre kapcsoltok át? én talán a Falconsra vagyok kíváncsiA korábban már említett redzone jó lesz, a további viking pontokra is kíváncsi vagyok
törölt kristof
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
2 hónapja
ozibozi
17 133
Tibótól ennyire amatőr hibát.A tweetjeiből az jön le hogy kissé korlátolt mondjuk
Nem is értem.
ZoliZoltán
2 hónapja
Lesz jó QB jövőre a drafton vagy mit művrl ez a NY???😀😀😀
2 hónapja
Haba
640
A tavalyi kezdéshez képest a különbség, h az első FG nem blokk lett, hanem berúgtuk. A 40 még meglehet