New York Giants - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Szevasztok!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Mind a kettő nagyon gyerekes...Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1Eagles-Giants SB wins 0-4
balintbaba
balu10
több mint 6 éve
Köszönjük, semleges szurkolóknak főleg jó szórakozás volt, s köszi az eredménykövetőt is, a trasht nem kell mellre szívni 😊
több mint 6 éve
Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1gratulálok, meggyőzőek voltatok, mint mindig!
balintbaba
több mint 6 éve
Ilyen meccset... A lényeg megvan, reméljük Robinsonnak nincs baja, Jövő héten meglehet a first seed akár...
több mint 6 éve
Jó meccs volt....Le a kalappal a Giants előtt. Kétszer is megizzasztottak minket.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
hátha megblokkoljuk a puntot és visszahordjuk😊majdnem
Szesze
több mint 6 éve
Nem ez az amitől én jól alszom, hanem a 12-2-től. 😀 GG ez.Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1Remélem így már fogsz tudni aludni...
balintbaba
Awesome88
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Foles jól játszott?jó volt a fal, dobott homályokat a számok szerint király volt szerintem sokszor fosott
Chargers LT
több mint 6 éve
sok hiba de szép volt
több mint 6 éve
Palesz76
496
Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1Kivànom a februári staton tudj módosítani 😀
balintbaba
több mint 6 éve
Az túlzás 😊Foles jól játszott?Uhh, ja latom....jobban, mint Wentz 😀
Chargers LT
Chargers LT
több mint 6 éve
Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1Eagles-Giants SB wins 0-4
balintbaba
több mint 6 éve
Foles jól játszott?Meggyőzően.
Chargers LT
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1Remélem így már fogsz tudni aludni...
balintbaba
több mint 6 éve
Foles jól játszott?Uhh, ja latom....jobban, mint Wentz 😀
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Foles jól játszott?4 TD? amúgy amit kellett megtette
Chargers LT
több mint 6 éve
beszartam volna, ha tolnak egy punt return td-t á la Jackson
több mint 6 éve
hátha megblokkoljuk a puntot és visszahordjuk😊
több mint 6 éve
Foles jól játszott?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
MrMiksa
3 731
Nem is tudom kinek szurkoljak.a rams meccsen... 😕
több mint 6 éve
Csak hogy pontosítsak a korábbi staton, 2014 óta Eagles-Giants rivalry: 7-1
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Palesz76
496
Izgalmas meccs volt. Sajnos a védelem és a speciàlisan fos spectím megint keveset tett hozzà.Eliben van még potenciàl.
Grat a győztesnek.