New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Hat Giants szurkerek, kemeny evnek tunik ez nektek. Sok sikert a jovoben, koszonjuk a korrekt hangvetelu eredmenykovetot!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Nem, mert olyan volt mint A-Rod fénykorában- tehát minden nap. Csak úgy füstölt a karja... (Tényleg alázta a Giants védelmet, de azért ezt a helyén kell kezelni)Ez most komoly?mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
GiantsMLBhunter
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: PeppyRapier
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez most komoly?mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Szánalmas ahogy teperünk egy garbage pontért...Még az sem adatott meg... :S
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Szánalmas ahogy teperünk egy garbage pontért...Legalább Peart is kap pár snapet LT-ként... hátha átveszi majd RT posztot nem sokára.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
McKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
több mint 4 éve
6-6-nál még tényleg izgultam, de onnantól azért elég sima lett.Sok áldozattal járt összességében, de bevettük New Yorkot.
több mint 4 éve
Nyilván, jók ők sem voltak,csak annyit akartam mondani, amíg volt power,addig helytálltak,de egy idő után elfogytak.azért ez is kétélű. vmiért ők is hibásak, hogy kb sosem tudnak lekerülni a pályáról, mikor csináltak egy 3rd and outot ma pl?Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Tán nekik kéne TD ket szerezni?
Kronos
csebi
Ez van,ha folyamatosan pályán kell lenniük.
több mint 4 éve
Mondom, hogy Wilson OK😬😬

több mint 4 éve
azért ez is kétélű. vmiért ők is hibásak, hogy kb sosem tudnak lekerülni a pályáról, mikor csináltak egy 3rd and outot ma pl?Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
McKinnon már fent sincs, helyes.Pedig o is backup back upja. De Wilson is OK. Greenlaw eset ota odafigyel Shany, ez jo
Hasty
petey

több mint 4 éve
Mullens egy Bearsben Isten lenne 😊
több mint 4 éve
Le a kalappal a csapat elott! Back upok nagyot mentek ma

több mint 4 éve
Igen sorry,nem is neked szólt.Én pont hogy védtem őket...Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
PeppyRapier
több mint 4 éve
Én pont hogy védtem őket...Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
több mint 4 éve
Most latom 49ers nem is puntolt meg. Ez sokat elmond. :/Nem jo a longsnapperunk, ugyhogy inkabb pontra mentunk ma😬
Toto21

több mint 4 éve
Hogy berakétázta 2 ember közé, miközben a zseb kezdett összeomlani... SF + Mullens = SB? 😀
több mint 4 éve
Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
több mint 4 éve
Mullens 300 yard felett jár. még egyszer leírom Mullens 300 yard felett jár.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Most latom 49ers nem is puntolt meg. Ez sokat elmond. :/
több mint 4 éve
az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
több mint 4 éve
Én Kb a 6. Fordulóra tippeltem a NY-i média támadását, de vlsz ez előbb el fog indulni ilyen cicázás Után