New York Giants - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Hat Giants szurkerek, kemeny evnek tunik ez nektek. Sok sikert a jovoben, koszonjuk a korrekt hangvetelu eredmenykovetot!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Nem, mert olyan volt mint A-Rod fénykorában- tehát minden nap. Csak úgy füstölt a karja... (Tényleg alázta a Giants védelmet, de azért ezt a helyén kell kezelni)Ez most komoly?mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
GiantsMLBhunter
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: PeppyRapier
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez most komoly?mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Niner Empire
577
Szánalmas ahogy teperünk egy garbage pontért...Még az sem adatott meg... :S
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
mint Brady a jobb éveibenMcKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Szánalmas ahogy teperünk egy garbage pontért...Legalább Peart is kap pár snapet LT-ként... hátha átveszi majd RT posztot nem sokára.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
McKinnon már fent sincs, helyes.Mullens milyen volt?
Hasty
petey
több mint 4 éve
Niner Empire
577
6-6-nál még tényleg izgultam, de onnantól azért elég sima lett.Sok áldozattal járt összességében, de bevettük New Yorkot.
több mint 4 éve
Kronos
777
Nyilván, jók ők sem voltak,csak annyit akartam mondani, amíg volt power,addig helytálltak,de egy idő után elfogytak.azért ez is kétélű. vmiért ők is hibásak, hogy kb sosem tudnak lekerülni a pályáról, mikor csináltak egy 3rd and outot ma pl?Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Tán nekik kéne TD ket szerezni?
Kronos
csebi
Ez van,ha folyamatosan pályán kell lenniük.
több mint 4 éve
Mondom, hogy Wilson OK😬😬
több mint 4 éve
azért ez is kétélű. vmiért ők is hibásak, hogy kb sosem tudnak lekerülni a pályáról, mikor csináltak egy 3rd and outot ma pl?Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
McKinnon már fent sincs, helyes.Pedig o is backup back upja. De Wilson is OK. Greenlaw eset ota odafigyel Shany, ez jo
Hasty
petey
több mint 4 éve
ozibozi
16 965
Mullens egy Bearsben Isten lenne 😊
több mint 4 éve
Le a kalappal a csapat elott! Back upok nagyot mentek ma
több mint 4 éve
Kronos
777
Igen sorry,nem is neked szólt.Én pont hogy védtem őket...Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
PeppyRapier
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Én pont hogy védtem őket...Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Kronos
több mint 4 éve
Most latom 49ers nem is puntolt meg. Ez sokat elmond. :/Nem jo a longsnapperunk, ugyhogy inkabb pontra mentunk ma😬
Toto21
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
Hogy berakétázta 2 ember közé, miközben a zseb kezdett összeomlani... SF + Mullens = SB? 😀
több mint 4 éve
Kronos
777
Védelmet felesleges bántani, kepessegeikhez mérten, amíg tudtak helytálltak.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
több mint 4 éve
Mullens 300 yard felett jár. még egyszer leírom Mullens 300 yard felett jár.az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
PeppyRapier
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Toto21
5 906
Most latom 49ers nem is puntolt meg. Ez sokat elmond. :/
több mint 4 éve
PeppyRapier
87
az h egy szerelést nem tudunk megcsinálni, kritikán aluli ...Az első félidőben még egész jól tartottak, de nehéz amikor a liga egyik legrosszabb védelmének állandóan a pályán kell lennie. 35 perc -18 perc
csebi
több mint 4 éve
ozibozi
16 965
Én Kb a 6. Fordulóra tippeltem a NY-i média támadását, de vlsz ez előbb el fog indulni ilyen cicázás Után