New York Jets - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
WD sack
2 hónapja
Valahogy a D egy fejetlen kacsa benyomását kelti, de mondjuk már jó idejeAustin nem lett kirúgva. Mint egység ergyák vagyunk, ha nincsenek braúrok. Hozzáteszem gyorsan, hogy az O pedig bravúrokkal tud előre menni. Ott is sajnos azt látom, hoyg 1 play volt, ami igazán meglepi volt. A többi küzdős.
polamalu
2 hónapja
Értelmes játékhívások eddig, nem is tudom milyen rendezvényen vagyok
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Valahogy a D egy fejetlen kacsa benyomását kelti, de mondjuk már jó ideje
2 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀ez a gond, hogy elvileg csak erosodtunk. csak az edzo ugye
JéBé
2 hónapja
Azt csinálnak a D-vel sajnos, amit akarnak és ami szomorú, hogy azzal, amit pontosan tudunk, hogy csinálni fognak. Semmilyen meglepi nincs.
2 hónapja
Van tamadojatek mi a tosz?!
2 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀Hé lehetünk mi is jó O 😀
JéBé
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Steelers offseaosnt kevesbe kovettem de jol erzem hogy ez nem a next gen steel curtain lesz iden?😀
2 hónapja
A védelem egyszerűen rutinból tolja....szokásos évek alatt látott felkészületlenséggel....
2 hónapja
hat a D nagyon lyukasnak tunik, pedig nem a legjobb O van szemben
2 hónapja
Egyszer azt is el kell kezdeniBoswell holnap megkapja az új szerződéstszezonban meg senkinel nem adtunk penzt
bcsarli, Udvari Főkóstoló
xtaki
2 hónapja
Boswell holnap megkapja az új szerződéstszezonban meg senkinel nem adtunk penzt
2 hónapja
Boswell holnap megkapja az új szerződést
2 hónapja
Eddig a bravúrokkal vagyunk előrébb, de a gameplan többször nem működik, mint igen...inkabb decemberben mukodjon 😊
Klemó
a lyukas run D jobban aggaszt
2 hónapja
Na jöhet apénzecske BOZ-nak is
2 hónapja
Boswell...mint ha 20 yardról ment volna....ez kell nagyon.
2 hónapja
Jön az a 💰💰
2 hónapja
Eddig a bravúrokkal vagyunk előrébb, de a gameplan többször nem működik, mint igen...
2 hónapja
nem nez ki jol ez a pass protection
2 hónapja
On the Steelers TD ...
— Rich Cimini (@RichCimini) September 7, 2025
Ben Skowronek had 8.5 yards of separation when the TD pass arrived, the most open a receiver has been on a Steelers pass TD since Week 13, 2021. (Roethlisberger/D. Johnson, 10 yds), per @NextGenStats #Jets
Poloska vagyok.
2 hónapja
A Screen-ek nem nagyon mentek jól az elmúlt években, ez szép volt.Metcalf irányváltása és helyzetfelismerése sem volt senkiinél.