New York Jets - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
Nem arról volt szó, h a steelers D# jó?Egyik játékos sem volt a meghatározók közül az előszezonban. Talán nálunk volt ez egyedül. Emellé jön szépen a szokásos felkészületlenség, a földbe álló gameplan....
Ez meg GB drukkerként is otvar gyengének tűnik, pedig nincs magasan a léc 😁
Pep71
2 hónapja
Nem értem: vegyük el tőlük a futást, verjen el minket Filc passzal. Tömjük már azt a kurva boxot végre!
2 hónapja
Huhh geci ezek a csuszasok lehetnek csunyak is
2 hónapja
Nekünk is ótvarnak tűnik
2 hónapja
Nem arról volt szó, h a steelers D# jó? Ez meg GB drukkerként is otvar gyengének tűnik, pedig nincs magasan a léc 😁
2 hónapja
Nem hiszem el bazdmeg....hát futnak mi a meglepetés ebben bazdmeeeg!!!!
2 hónapja
Asszony most krédezte mit igyunk, egy fröccsöt mundjuk? Mondtam, hogy az nem elég erős ehhez.
2 hónapja
Mondjuk van rendesen mák is....Egy szitu nem volt ami mak egyik csapatnal sem
Klemó
2 hónapja
gedam
6 226
elliott hozza a ravenses formáját
2 hónapja
Mondjuk van rendesen mák is....
2 hónapja
Mondjuk az is vicces hogy GW nincs duplázva, hát geci kitől félnek rajta kívül? Josh Reynolds, Tyler Johnson?mea culpa, Tyler Johnson az Isten
Wester
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Fields-et elpusztították, de labda nem volt nálaNem ertemh minosult igy futonak
Wester
2 hónapja
Fields eliteskedik.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Fields-et elpusztították, de labda nem volt nála
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Uhh, elpusztították.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Ebbe belenézett
2 hónapja
Atyaisten....mennyire nem tudunk nyiomást gyakorolni....Queen összefut a DL-lel......
2 hónapja
Mondjuk az is vicces hogy GW nincs duplázva, hát geci kitől félnek rajta kívül? Josh Reynolds, Tyler Johnson?
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Tutira valaki kiadja a gameplant tavaly is így volt. Lehet Tomlin, hogy kicsit nehezebb helyzetbe hozza a srácokat 😀
2 hónapja
Mondjuk az sem segített eddig, hogy az ST totálisan ergya. 35-40 yardoson kezd az ellenfél, mi pedig 30 alatt.
2 hónapja
Nem tudunk szeparálódni, nem tudom a kereszt útvonalak mlg mindig tiltottak?Az a gond, hogy szinte tudják mi a play és a pass rush is működik náluk, odaérnek, ha hosszabb játékot akarunk.
polamalu
A Jets dominálja mind a két oldalt egyszerűen.
2 hónapja
WD sackráadásul ezt most erőből, ami fejlődés tőle tavalyhoz képest ahol főleg sebességből oldotta meg
Beki
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Nem tudunk szeparálódni, nem tudom a kereszt útvonalak mlg mindig tiltottak?