NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Bucs XD
több mint 5 éve
Nünüke
558
érdekes hogy Mack Wilson nem kell senkinek
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
bazdmeg, es hozzank jott Captain Marvell XDMar Vell :d
Ezt sem hittem volna
Stez
több mint 5 éve
bazdmeg, es hozzank jott Captain Marvell XDEzt sem hittem volna
több mint 5 éve
Willie Parker
15 371
Tell Vilmos
több mint 5 éve
Jöhet egy OL prospect
több mint 5 éve
Willie Parker
15 371
Na, csak meg kellett nyitnom a napi első sörömet és kiment végre Deionte Thompson. A GM draftom egyetlen csúszója eddig, de ő bepótolt mindenkit, bő két kört csúszott ahhoz képest ahol kivittem. 😊Ergo ordasat reacheltél érte a szakma szerint😊
peterk2005
több mint 5 éve
Nyilvan, Joejuan Williams miatt.A Patsé a legjobbNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.egyébként meg a tietek kb a legjobb draft eddig.
Cruyffista
shagi0206
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kb az összes negatívumot el is mondtuk 😊már csak a rb húzás miatt sem gondolok ilyesmire. Minek az?A Patsé a legjobbNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.egyébként meg a tietek kb a legjobb draft eddig.
Cruyffista
shagi0206
Wyatt
shagi0206
Amúgy BB mindig szembemegy a trendekkel, szétfutunk minden könnyű felállással érkező csapatot 😊
több mint 5 éve
Na, csak meg kellett nyitnom a napi első sörömet és kiment végre Deionte Thompson. A GM draftom egyetlen csúszója eddig, de ő bepótolt mindenkit, bő két kört csúszott ahhoz képest ahol kivittem. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Okosan, mert iktriad meg a vegen elhiszi, hogy ez a Dzsoss.Allen egy kva jo pick volt mégNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.Maradjunk annyiban, hogy Keim még nem kerül lapátra 😊
Cruyffista
Murphy volt az abszolút legjobb húzásunk. Vszeg Ő be fog válni. A többiekről majd kiderül minden élesben.
shagi0206
alatriste
több mint 5 éve
shagi0206
10 920
már csak a rb húzás miatt sem gondolok ilyesmire. Minek az?A Patsé a legjobbNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.egyébként meg a tietek kb a legjobb draft eddig.
Cruyffista
shagi0206
Wyatt
több mint 5 éve
Allen egy kva jo pick volt mégNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.Maradjunk annyiban, hogy Keim még nem kerül lapátra 😊
Cruyffista
Murphy volt az abszolút legjobb húzásunk. Vszeg Ő be fog válni. A többiekről majd kiderül minden élesben.
shagi0206
Liverpool Fc fan
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
A Patsé a legjobbNekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.egyébként meg a tietek kb a legjobb draft eddig.
Cruyffista
shagi0206
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Lehet ő nagyon jó, Ariának mondjuk nem jött be 😀Az idei drafton nem sokat szarozunk, cserébe csinálunk hülyeségnek tűnő dolgokatEnnyire 💩?
Fast Willie
steelwolf
Amúgy pocsék a SPARQ-ja
több mint 5 éve
shagi0206
10 920
Nekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.egyébként meg a tietek kb a legjobb draft eddig.
Cruyffista
több mint 5 éve
shagi0206
10 920
Nekem a Cardinals draft is nagyon tetszetős.Maradjunk annyiban, hogy Keim még nem kerül lapátra 😊
Cruyffista
több mint 5 éve
Az idei drafton nem sokat szarozunk, cserébe csinálunk hülyeségnek tűnő dolgokatEnnyire 💩?
Fast Willie
több mint 5 éve
Jól van, hoztunk egy Fournette pótlékot.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 371
Az idei drafton nem sokat szarozunk, cserébe csinálunk hülyeségnek tűnő dolgokat
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Egész jó felmérőt tolt ennek ellenére :da világ legjobb egyetemi programjából jön.Picsába Moreau kiment.na, mit kell tudni róla?
iktriad
Amadeus
MarioAna
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 890
azt hittem az LSU-ra járt.a világ legjobb egyetemi programjából jön.Picsába Moreau kiment.na, mit kell tudni róla?
iktriad
Amadeus
MarioAna
criminal lawyer or criminal lawyer?