Philadelphia Eagles - Chicago Bears
6 napja
Lehet, hogy hízelgő a 8-3 a CHI-re nézve, akárki akármit mond, meg fogunk szenvedni velük a Lembón.Hogyne szenvednénk bárki ellen tudunk , és ez minden idők egyik legrandomabb nfl szezonja , ahol most tényleg igaz h bármi lehet , nincsenek kiemelkedő csapatok .
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Mièrt nem megyünk neki???? Nem mindegy lenne már?
6 napja
Lehet, hogy hízelgő a 8-3 a CHI-re nézve, akárki akármit mond, meg fogunk szenvedni velük a Lembón.hát még a Soldier Fielden
nagylaza, főpohárnok
6 napja
na nézzük mit tudnak a profik, sajnos az ncaa elég egyoldalúEgy 140 csapatos bajnokság, tele blowoutokkal.
Löfli
Vannak jó meccsek, szoktam én is nézni, de azért sokszor nehéz komolyan venni.
6 napja
Erre bezzeg nibcs zászló
6 napja
Egyetértek!Lehet, hogy hízelgő aNegritis, a vajda89-3 a CHI-re nézve, akárki akármit mond, meg fogunk szenvedni velük a Lembón.
nagylaza, főpohárnok
6 napja
szarrá volt verve a védő, oszt aluldobta
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 napja
na nézzük mit tudnak a profik, sajnos az ncaa elég egyoldalú

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 napja
Lehet, hogy hízelgő a89-3 a CHI-re nézve, akárki akármit mond, meg fogunk szenvedni velük a Lembón.
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Lehet, hogy hízelgő a 8-3 a CHI-re nézve, akárki akármit mond, meg fogunk szenvedni velük a Lembón.
6 napja
250 yard gyalázat
6 napja
azért valahol hihetetlen, hogy ilyen brutál össz. futó teljesítmény mellett csak 8 pont előny.
6 napja
Akkor lyukak vannak, hogy egy anyahajó félgőzzel átsiklik rajta,
6 napja
Dean megint hol kolbálszoltál....
6 napja
Sehol senki a világon.....
6 napja
Szedjük már ki a kezükből ...
6 napja
Kb mint èn annyira.....De az mièr e.volt grounding?Ott volt a futo a kozelben
dande2
casaubon
6 napja
Mikor futottak ellenünk 200y felett?...és 300-t? Mert lassan aktuális lesz a kérdés.
Janek
6 napja
Voltak qbk akik megmagyarázták azt is grounding szitunál, hogy kinek dobtam igaz 20 méteres körzetben nem volt célpont, de megmagyaráztaDe az mièr e.volt grounding?Ott volt a futo a kozelben
dande2
casaubon
6 napja
Ugyan ilyet vagy kevesebbet fújtak be AJnak most meg semmi
6 napja
Áá itt nem volt lökès egy darab se tohadt zebrak
6 napja
Caleb nagyon gyenge..
6 napja
De az mièr e.volt grounding?