Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 5 éve
Ezaz tate, vegre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ebbol a drivebol viszont TD kell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Colmester87
10
Köszönöm!Egy stream-et tudna valaki adni?www.reddit.com/r/nflstreams/comments/a2ui97/game_thread_washington_redskins_philadelphia/
Sajnos nem vagyok tv közelben ☹
Colmester87
Itt kell találj
dande
több mint 5 éve
Áááá, akkor Te a Faragó Tamásra gondolsz!😀Ő volt a sztárvendég, amikor én még freshman voltam a Teleki napon 1999 májusában. 😊Persze Ő az idősebb!😉😛Kösz Rics a jinxet bmegKomoly jinx képzés van a Teleki Blanka Gimnáziumban (ahová ő és én is jártunk - nem egy időben persze).
dande
iktriad
nagir
iktriad
Vicceltem...😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Egy stream-et tudna valaki adni?www.reddit.com/r/nflstreams/comments/a2ui97/game_thread_washington_redskins_philadelphia/
Sajnos nem vagyok tv közelben ☹
Colmester87
Itt kell találj
több mint 5 éve
Ő volt a sztárvendég, amikor én még freshman voltam a Teleki napon 1999 májusában. 😊Persze Ő az idősebb!😉😛Kösz Rics a jinxet bmegKomoly jinx képzés van a Teleki Blanka Gimnáziumban (ahová ő és én is jártunk - nem egy időben persze).
dande
iktriad
nagir
több mint 5 éve
Jogos persze, de azért ezek a D leolvadások a Boys meg Rams meg Texns ellen végképp nem férnek bele.... No de jussunk el egyáltalán oda, hogy az számítsonDe ha nem ker idot leporgetik aztan jtt volna a bizonsagi futas, ha azt megfogjuk meg mindig kerhetett volna idot... Ekkora barmotDe ebből Schwartzot sem lehet már kimosni vagy igen? Ez az ő hibája is..... hogy ezekre nincs rendszere megoldása... A missed tackelökr{l persze nem tehetIdot kertunk, hatha benyeljuk 2. Es 17-re, fasza 😀Hat persze, doug megint kurvaokos
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
dande
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Persze Ő az idősebb!😉😛Kösz Rics a jinxet bmegKomoly jinx képzés van a Teleki Blanka Gimnáziumban (ahová ő és én is jártunk - nem egy időben persze).
dande
iktriad
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Jogos.Az a sárga azért kellett ehhez nagyon!😉elég sokat elvettek már ma tőlünk 😊 néha kapni is kell 😛
nagir
rexaly
több mint 5 éve
De ha nem ker idot leporgetik aztan jtt volna a bizonsagi futas, ha azt megfogjuk meg mindig kerhetett volna idot... Ekkora barmotDe ebből Schwartzot sem lehet már kimosni vagy igen? Ez az ő hibája is..... hogy ezekre nincs rendszere megoldása... A missed tackelökr{l persze nem tehetIdot kertunk, hatha benyeljuk 2. Es 17-re, fasza 😀Hat persze, doug megint kurvaokos
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
dande
több mint 5 éve
De ebből Schwartzot sem lehet már kimosni vagy igen? Ez az ő hibája is..... hogy ezekre nincs rendszere megoldása... A missed tackelökr{l persze nem tehetIdot kertunk, hatha benyeljuk 2. Es 17-re, fasza 😀Hat persze, doug megint kurvaokos
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kösz Rics a jinxet bmegKomoly jinx képzés van a Teleki Blanka Gimnáziumban (ahová ő és én is jártunk - nem egy időben persze).
dande
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
csak összehozták a srácok a fd-t
több mint 5 éve
Idot kertunk, hatha benyeljuk 2. Es 17-re, fasza 😀Hat persze, doug megint kurvaokos
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kösz Rics a jinxet bmeg
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Időkérés a Dallas ellen is bejött.
több mint 5 éve
Az a sárga azért kellett ehhez nagyon!😉elég sokat elvettek már ma tőlünk 😊 néha kapni is kell 😛
nagir
több mint 5 éve
Idot kertunk, hatha benyeljuk 2. Es 17-re, fasza 😀
több mint 5 éve
Még hogy a futók gyorsan kopnak 😀Ja, Le'veon Bell ma dörzsöli erősen a tenyerét.
dande
több mint 5 éve
Az a sárga azért kellett ehhez nagyon!😉
több mint 5 éve
Még hogy a futók gyorsan kopnak 😀
több mint 5 éve
Majd jovore xdClement mondjuk ha befele vag akkor plusz tiz yardBârmerre határozottan elindul jó lett volna csak nem tudta merre
eaglesmcnabb
dande
Szerencsere sproles nem gondolkodott tul sokat
több mint 5 éve
Na ez kellett!!!!!! 😊
több mint 5 éve
Clement mondjuk ha befele vag akkor plusz tiz yardBârmerre határozottan elindul jó lett volna csak nem tudta merre
eaglesmcnabb