Philadelphia Eagles - Washington Redskins
több mint 5 éve
Igen őt kihagytam a felvezetőnél... Kár hogy a védelem is lemaradt róla.....
több mint 5 éve
zsojti
4 063
sendejó voltal bazmeg
több mint 5 éve
Bele is sérült!?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Hmm...nem így képzeltem a kezdést...
több mint 5 éve
Ezt a szerencsétlen bandát...
több mint 5 éve
Hopika, Davis 🥰
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
lol
több mint 5 éve
mmdan
329
Aztakurva
több mint 5 éve
TD Skins
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Helyes Bálint, vártunk! 😉Legyünk idén is a legdumásabb eredménykövető, bár ez ma és Skins szurkolók nélkül (kivéve warr 😊) nehéz lesz.Itt vagyok 😊
dande
warr_b
több mint 5 éve
Legyünk idén is a legdumásabb eredménykövető, bár ez ma és Skins szurkolók nélkül (kivéve warr 😊) nehéz lesz.Itt vagyok 😊
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Sajna első firstdown megvan
több mint 5 éve
A D kezd
több mint 5 éve
Legyünk idén is a legdumásabb eredménykövető, bár ez ma és Skins szurkolók nélkül (kivéve warr 😊) nehéz lesz.
több mint 5 éve
hajrá mi, ugyebár 😊
több mint 5 éve
Egy jó döntetlennek szurkolnék! 😉Szevasztok...
több mint 5 éve
Hajrá idén is 😊
több mint 5 éve
Flyyyyyy!!!!!!! Jó sórakozást mindekinek!!!! 😊
több mint 5 éve
HD link esetleg valakinek?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Hello! Ha van jó linketek, küldjétek!
több mint 5 éve
19:00