RedZone week 2
2 hónapja
TV-n megy az RZ a DAZNn és kicsit darabosnálam van valami gond vagy máshol is kicsit darabos az RZ?Itt semmi baj ha a DAZN-ról van szó
Negritis, a vajda
KeyG
nemtom mér
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
nálam van valami gond vagy máshol is kicsit darabos az RZ?Itt semmi baj ha a DAZN-ról van szó
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ez az NFC North csoportderby lehet egy Georgia-Tennessee
Poloska vagyok.
2 hónapja
Honnan hagyta ki a Saint rúgó 😲
2 hónapja
Csak nálam szarokodik az espn? Percekkel ezeleőtt szerzett TD-ket nem írja ki.
2 hónapja
4&1re szépen megcsinálta a Rams
2 hónapja
Mac Hollins mekkora journey men 😄 szèpen kinőtte magát tőlünk elmenve hasznos kis kiegészítő játèkos lett belőle.
2 hónapja
Allen szépet iramodott meg
2 hónapja
azért volt pár gyors TDseahawks, pats, jags, lions
2 hónapja
nálam van valami gond vagy máshol is kicsit darabos az RZ?
2 hónapja
Ezen a 2őn gondolkodtam. Az utóbbin mondjuk csak hatewatcherkedés miatt, de abból van amikor jó meccs jön ki.Szerintem a Jags-Bengals lesz a legjobbMelyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.bears - lions?
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
én azt nézem monitoron, szóval remélem 😀Szerintem a Jags-Bengals lesz a legjobbMelyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.bears - lions?
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
Szerintem a Jags-Bengals lesz a legjobbMelyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.bears - lions?
Sixo
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Melyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.bears - lions?
Sixo
2 hónapja
Azt már láttam.Melyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.A tegnapi Vanderbiltet vissza🤣
Sixo
zacknorb
2 hónapja
Melyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.A tegnapi Vanderbiltet vissza🤣
Sixo
Poloska vagyok.
2 hónapja
Melyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.Jets - Bills szerintem
Sixo
2 hónapja
Melyik meccs lesz a legjobb a 7 órásiak közül? Se Chargers se Panthers, nem tudok dönteni mit nézzek.
2 hónapja
Csak mert pont a legfontosabb pillanatokban döglik be? 😊nagyon jó...Ha ez így megy akkor lehet nem kell az előfizetés majd...csak nekem nem megy a RedZone a Net4-en meg se engedi nyitni...Az egész Net4 akadozik.
Toto21
Kampman
Toto21
2 hónapja
nagyon jó...Ha ez így megy akkor lehet nem kell az előfizetés majd...csak nekem nem megy a RedZone a Net4-en meg se engedi nyitni...Az egész Net4 akadozik.
Toto21
Kampman
2 hónapja
csak nekem nem megy a RedZone a Net4-en meg se engedi nyitni...Az egész Net4 akadozik.
Toto21
2 hónapja
csak nekem nem megy a RedZone a Net4-en meg se engedi nyitni...
2 hónapja
Most lehet nekünk megint kibickedni hogy aztán egy hónapig a hèt órás sávban legyünk....na mindegy, hajrá jó meccsek 😊A TNF-nél nincs jobb ebből a szempontból 😊
dande2
Mehet az ellenfél mustra, stressz mentes vasárnap este.
2 hónapja
Most lehet nekünk megint kibickedni hogy aztán egy hónapig a hèt órás sávban legyünk....na mindegy, hajrá jó meccsek 😊
2 hónapja
Juhú, hajrá Scott Hanson7 hours of
zacknorb