San Diego Chargers - Oakland Raiders
több mint 7 éve
Jut eszembe, mi kezdünk visszahordással! Jó lenne egy Chargerséhez hasonló nyitódrive! 😊a masodik felido a mienk lesz!
Bruce
több mint 7 éve
Mack és Irvin is egyaránt 5-5 fumble-t csinált idén. 2. helyen vannak az NLF-ben
több mint 7 éve
Jut eszembe, mi kezdünk visszahordással! Jó lenne egy Chargerséhez hasonló nyitódrive! 😊
több mint 7 éve
Nem izgulok! 😊 Nem is nekem volt bajom Crabtreevel, nekem inkább Cooperrel van, hogy eltűnik nagyon. Crabs legalább dolgoztatva van, szerintem dupla annyi labda megy felé mint Cooper feléNe izgulj nem a te lóvédEgy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Ettol fuggetlenul remek elkapo, amit ez az elkapas is mutat.
Pont ezert basznak fel a droppok.
Rolni
Surda
Bruce
Surda
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ne izgulj nem a te lóvédEgy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Surda
Bruce
több mint 7 éve
Szerintem az Eagles szurkolók odaadnák érte a fél lábukat, ha legalább egy ilyen WR-ünk lenne, mint nektek Crabs vagy Cooper.Most ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Igaz, nálunk is játszott egy Cooper, csak túl jó volt és eltiltotta a liga, azóta nincs csapata sem.
több mint 7 éve
Surda
3 297
Akitől mezem van mindd jó.
több mint 7 éve
Egy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Surda
több mint 7 éve
Surda
3 297
Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
több mint 7 éve
Cubehead
2 540
Azért ne feledjük hogy az egyik keze nem 100%-sMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
több mint 7 éve
Most ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
Cubehead
2 540
Imádom hogy bármikor képes ez az O megrazni magát és 1percen belül végig menni td-re csak a 2negyednyi előzetest hagynank mar ki egyszer 😁
több mint 7 éve
Most így akkor annyi TD-je van mint dropja! 😊
több mint 7 éve
olyan sokaig magyarazta a zebra, azt hittem mar elveszi
több mint 7 éve
Ennyi! 😊
több mint 7 éve
az td
több mint 7 éve
bmg
2 681
Ez TD!
több mint 7 éve
kozel lesz
több mint 7 éve
Ez elvileg TD volt
több mint 7 éve
richard nagyon csuszkal...mar masodik alkalommal kerul par yardunkba
több mint 7 éve
Trükkös fiú ez a Musgrave.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Egy érdekesség:Rod Streater most szerzett egy TD-t a 49ers-ben. Az utolsót még 2014-ben szerezte még Raiderként. Az volt Carr első NFL TD-je 😊