San Diego Chargers - Oakland Raiders
több mint 7 éve
Most jön a kérdés, hogy hogyan állítjuk meg Riverst? Előbb 5/5 volt 71 yarddal és TD-vel
több mint 7 éve
Surda
3 297
King milyen visszafogott lett a lebaszás -bünti után
több mint 7 éve
bmg
2 681
Richard majdnem elesett motion-ben 😂
több mint 7 éve
Surda
3 297
Ha SD rúgóin múlik ism. Köv.
több mint 7 éve
Ki más mellett lenne TD, mint Sean Smith mellett...Pedig amugy nem rossz szezont tol, de amikor rossz akkor nagyon egetik
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 7 éve
bmg
2 681
Jó, csak 3 pont a különbség.
több mint 7 éve
De nagyon kene belso nyomas...Talan jovo heten visszater Mario
több mint 7 éve
extra kimaradt
több mint 7 éve
Ki más mellett lenne TD, mint Sean Smith mellett...
több mint 7 éve
Inman milyen blokkot nyomott 😮
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Sean Smith bazzeg
több mint 7 éve
Sean Smith elment sóscukorért.
Madden hates me.
több mint 7 éve
bmg
2 681
Smith kicsit alulkormányzott ma.
több mint 7 éve
Cubehead
2 541
Ne irigykedj 😂Musgrave mellé mustaine is kell? Sok lesz a jóból 😛Legyél inkább Raiders fan! 😊Szerintem az Eagles szurkolók odaadnák érte a fél lábukat, ha legalább egy ilyen WR-ünk lenne, mint nektek Crabs vagy Cooper.Most ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Ettol fuggetlenul remek elkapo, amit ez az elkapas is mutat.
Pont ezert basznak fel a droppok.
Rolni
Igaz, nálunk is játszott egy Cooper, csak túl jó volt és eltiltotta a liga, azóta nincs csapata sem.
mustaine
Bruce
empty taxi
több mint 7 éve
Musgrave mellé mustaine is kell? Sok lesz a jóból 😛Legyél inkább Raiders fan! 😊Szerintem az Eagles szurkolók odaadnák érte a fél lábukat, ha legalább egy ilyen WR-ünk lenne, mint nektek Crabs vagy Cooper.Most ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Igaz, nálunk is játszott egy Cooper, csak túl jó volt és eltiltotta a liga, azóta nincs csapata sem.
mustaine
Bruce
Madden hates me.
több mint 7 éve
Legyél inkább Raiders fan! 😊Szerintem az Eagles szurkolók odaadnák érte a fél lábukat, ha legalább egy ilyen WR-ünk lenne, mint nektek Crabs vagy Cooper.Most ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
mustaine
több mint 7 éve
Janika berúgta!
több mint 7 éve
Milyen fika dobás volt ez
több mint 7 éve
Lowery fiam, ha az embered elkapja labdát, akkor szerelni kell, nem térdre rogyni!
Madden hates me.
több mint 7 éve
a látszat csal a szomjad sosem. igyál valamit 😀Hülye statisztika! Én érzésből dolgozok! 😊A mai meccsig 119 targetje volt Crabtree-nek, 114 Coopernek.Nem izgulok! 😊 Nem is nekem volt bajom Crabtreevel, nekem inkább Cooperrel van, hogy eltűnik nagyon. Crabs legalább dolgoztatva van, szerintem dupla annyi labda megy felé mint Cooper feléNe izgulj nem a te lóvédEgy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Surda
Bruce
Surda
Bruce
empty taxi
Bruce
több mint 7 éve
Hülye statisztika! Én érzésből dolgozok! 😊A mai meccsig 119 targetje volt Crabtree-nek, 114 Coopernek.Nem izgulok! 😊 Nem is nekem volt bajom Crabtreevel, nekem inkább Cooperrel van, hogy eltűnik nagyon. Crabs legalább dolgoztatva van, szerintem dupla annyi labda megy felé mint Cooper feléNe izgulj nem a te lóvédEgy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Surda
Bruce
Surda
Bruce
empty taxi
több mint 7 éve
A mai meccsig 119 targetje volt Crabtree-nek, 114 Coopernek.Nem izgulok! 😊 Nem is nekem volt bajom Crabtreevel, nekem inkább Cooperrel van, hogy eltűnik nagyon. Crabs legalább dolgoztatva van, szerintem dupla annyi labda megy felé mint Cooper feléNe izgulj nem a te lóvédEgy robot nem kérne fizetést 😀Nem robot baszodMost ekézzétek CrabotMostanaban tul sokat droppol. Foleg ha a fizujat is melle teszem.
Surda
Rolni
Surda
Bruce
Surda
Bruce
Madden hates me.