San Francisco 49ers - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
Noooooo! 😀 bye, bye!Fürödhetek a medencében a meccs előtt, aztán kikaptok. Deal? 😀Legyetek jó házigazdák!Jöttök ti még idén Jacksonvillebe... | (Ó, a picsába, még 1 hazai L...) |A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...Bocs, tudom uncsi vagyok..... A liga legjobb védelme.... 😀
iktriad
Tapsi Hapsi
iktriad
Tapsi Hapsi
iktriad
több mint 1 éve
tamas424
1 757
Grat!
több mint 1 éve
Fürödhetek a medencében a meccs előtt, aztán kikaptok. Deal? 😀Legyetek jó házigazdák!Jöttök ti még idén Jacksonvillebe... | (Ó, a picsába, még 1 hazai L...) |A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...Bocs, tudom uncsi vagyok..... A liga legjobb védelme.... 😀
iktriad
Tapsi Hapsi
iktriad
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
Legyetek jó házigazdák!Jöttök ti még idén Jacksonvillebe... | (Ó, a picsába, még 1 hazai L...) |A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...Bocs, tudom uncsi vagyok..... A liga legjobb védelme.... 😀
iktriad
Tapsi Hapsi
iktriad
több mint 1 éve
Jöttök ti még idén Jacksonvillebe... | (Ó, a picsába, még 1 hazai L...) |A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...Bocs, tudom uncsi vagyok..... A liga legjobb védelme.... 😀
iktriad
Tapsi Hapsi
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...Bocs, tudom uncsi vagyok..... A liga legjobb védelme.... 😀
iktriad
több mint 1 éve
A Cowboys 41 pontot kapott az első 4 meccsen. Ma 42-t...
több mint 1 éve
tamas424
1 757
Ne haragudj, de mit nem látott, 40 centire volt …Nem értem miért van szükség az ilyen hátulról lökésekre, bucira vagyunk verve minden szinten, feleslegesgondolom nem látta hogy ott jön és direkt lökte rá. sajnálatos de takarított..
tamas424
petey
több mint 1 éve
Nem értem miért van szükség az ilyen hátulról lökésekre, bucira vagyunk verve minden szinten, feleslegesgondolom nem látta hogy ott jön és direkt lökte rá. sajnálatos de takarított..
tamas424
több mint 1 éve
+1000000OK, now we can say it. Brock Purdy is damn good. Smart, accurate, tough. Know how to read a defense. He might not be Joe Montana 2.0, but he’s plenty good enough to win a Super Bowl.
— Pete Prisco (@PriscoCBS) October 9, 2023
több mint 1 éve
nem azt mondta Dak, hogy fel vannak cseszve a 2 vereség miatt?
több mint 1 éve
T.K.O.
több mint 1 éve
Mondjuk Lance szezonja, amivel eladta magát,tényleg csodálatos volt. Sajnálom is, hogy nem jött össze neki.Hogy maradt bent Purdy a 7. kör leges legvégéig?Montana, Brady.... kié e legjobb védelem.... A sok(k) szakértő, aki ebből él.... az élet meg felülírja.... ja, ahogy Lance 1/3 volt gondolom.
iktriad
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
szegény Juci 😊 jöjjön már neki össze 😀Kívánj még valamit! Gyűrűt, gyűrűt!!!
petey
több mint 1 éve
szegény Juci 😊 jöjjön már neki össze 😀Összejött.
petey
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
Hogy maradt bent Purdy a 7. kör leges legvégéig?Montana, Brady.... kié e legjobb védelem.... A sok(k) szakértő, aki ebből él.... az élet meg felülírja.... ja, ahogy Lance 1/3 volt gondolom.
iktriad
több mint 1 éve
Hogy maradt bent Purdy a 7. kör leges legvégéig?
több mint 1 éve
remélem 😀Bejöhetne Trey, hogy megküzdjön az utódjával. 😀Faj az ujjaEz mar eleg Nagy hatrany Dak-nek, elkezdhet jatszaniElkezdett…
Needa
tamas424
Needa
iktriad
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
😀Bejöhetne Trey, hogy megküzdjön az utódjával. 😀Faj az ujjaEz mar eleg Nagy hatrany Dak-nek, elkezdhet jatszaniElkezdett…
Needa
tamas424
Needa
iktriad