San Francisco 49ers - Tennessee Titans
23 órája
a vége jó lett 😊ja.. kellett nekem dicsérni őket 😊Éljen Robinsot, áldás ez a gyerek, Pineiro meg Ő, amilyen szar volt utobbi éevekben az ST, idén ez már nagyon tetszikhát most nyomtak egy agyfaszt 😀
Josszi
petey
Josszi
5/5 a pontszerző drive
23 órája
ja.. kellett nekem dicsérni őket 😊Éljen Robinsot, áldás ez a gyerek, Pineiro meg Ő, amilyen szar volt utobbi éevekben az ST, idén ez már nagyon tetszikhát most nyomtak egy agyfaszt 😀
Josszi
petey
23 órája
Éljen Robinsot, áldás ez a gyerek, Pineiro meg Ő, amilyen szar volt utobbi éevekben az ST, idén ez már nagyon tetszikhát most nyomtak egy agyfaszt 😀
Josszi
23 órája
Éljen Robinsot, áldás ez a gyerek, Pineiro meg Ő, amilyen szar volt utobbi éevekben az ST, idén ez már nagyon tetszik
1 napja
a run blokkunk továbbra is egy nagy határ 0. középen semmit nem tud tolni a fal.
1 napja
azért nyeljük a yardokat ebben a playben..
1 napja
csak espn things 😊Last Play: E.Pineiro kicks -999 yards from SF 35 to . C.Dike ran ob at TEN 30 for -35 yards (G.Wallow).nem néztem utána, de ez lehet rekord
lol
Josszi
petey
1 napja
Kittle hogy eltakaritott... nice
1 napja
Last Play: E.Pineiro kicks -999 yards from SF 35 to . C.Dike ran ob at TEN 30 for -35 yards (G.Wallow).nem néztem utána, de ez lehet rekord
lol
Josszi
1 napja
Last Play: E.Pineiro kicks -999 yards from SF 35 to . C.Dike ran ob at TEN 30 for -35 yards (G.Wallow).lol
1 napja
Jó szurkolást jj td
1 napja
22:25

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!