Seattle Seahawks - Buffalo Bills
8 napja
szívesen ! 😀Köszönjükeddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
Persze a Bills a jobb csapat de meccsben lehetnénk simán…
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
Nacuarol és Kupprol nem is beszéltem
Remélem nem lesz megalázó kiütés.
braxa88
KB23
Helmut Zimmer
Dee Williams mi az anyját csinál még a csapatban?!
braxa88
8 napja
KB23
779
Karrier napot tart ellenünk, hisz ez a mi szexepilunk 😄eddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
KB23
Helmut Zimmer
8 napja
eddig van neki 2.5 vagy 3 összesenLesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
KB23
8 napja
KB23
779
Lesz ott Verse-nek minimum 3 sackje is. Staford lubickolni fog ez ellen a védelem ellen.Verse 8-10 QB hit. Valszeg egyedül szétszedi az OLt és megnyeri a meccset.Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
KB23
Kyren W 150 futott yard
braxa88
8 napja
KB23
779
Én arra vagyok/leszek kíváncsi, ha ez a teljesítmény így megy tovább, kitől fog megválni Meki? Frazier, Grubb? Vagy a főnök asszony azt mondja, hát ez nem jött be, jöhet Ben Johnson.
8 napja
KB23
779
Ez már a hurrá optimizmus. De itt már az se segít. Ha jövő héten a Rams is kivégez minket (aminek kurva nagy esélye van) ezt a szezont temethetjuk is.Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEmber, Mit nézel?!
12th member
braxa88
8 napja
Frazier megérdemli. Még mindig haragszom 13 mp miattén is
Bazsinho
8 napja
Figyi! ennél gyengébb csapattal legutóbb 10 ponton belül volt a Hawks -úgy hogy White- Poyer- Hyde -Milano sor játszott odat, ja meg Diggs. Nem volt agyonverés. Ez most az. És az a legnagyobb gondom, hogy szikrányi esélyt sem látok arra, hogy ezek a fiúk- Schneider & "Meki" & Frazier záros határidőn belül bármit is megoldanak itt.Pedig Mora alatt egész jó csapat volt, és valóban egy olyan otvar szezont még nem láttam a csapattól.De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
Senki nem tartott Schneider fejéhez puskát, hogy ne erősítse meg a támadófalat.
Helmut Zimmer
Én most úgy érzem, hogy MacDonald nem tudja, hova nyúljon. Látom rajta, hogy teljesen kétségbe van esve, hogy most mi a frászt csináljak? Nem látom azt az erőt amit egy edzőnek mutatnia kellene.
KB23
Ha 8 on belül húzunk, akkor remélem lapát minél hamarabb a fiúknak, és valami kompetens csapat húzza be a következő csapat kulcs játékosait.
8 napja
Bazsinho
993
Frazier megérdemli. Még mindig haragszom 13 mp miatt
8 napja
Az egyetlen dolog ami felbasz ezen a meccsen, hogy kajak az ellenfélnél lévő Bills HC miatt fogok fantasyben kikapni.
8 napja
KB23
779
Pedig Mora alatt egész jó csapat volt, és valóban egy olyan otvar szezont még nem láttam a csapattól.De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
Helmut Zimmer
Én most úgy érzem, hogy MacDonald nem tudja, hova nyúljon. Látom rajta, hogy teljesen kétségbe van esve, hogy most mi a frászt csináljak? Nem látom azt az erőt amit egy edzőnek mutatnia kellene.
8 napja
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.Ott a pont. Hát ez valóban igencsak alulmúlja a Carroll érát, főleg az 1. felét.
KB23
8 napja
Nekünk nem szokott , de most mèg szerencsènk is van..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
8 napja
shagi0206
10 811
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.El vagytok kényeztetve 😀
KB23
8 napja
De ez is outcoach- ennyire felkészületlennek kb. Jim Mora alatt láttam a csapatot.Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
KB23
8 napja
KB23
779
Megfogadtam, hogy minden meccsünket végig fogom nézni idén, de ezt már nem bírom. Ez már alul múlja a Carroll érát.
8 napja
KB23
779
MacDonald meg lassan elsírja magát. Amit meg is értek
8 napja
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázvége az F1-nek. hát, pls csekkold a számokat. futott yard, passzolt yard. az kiadja a matekot.
12th member
8 napja
KB23
779
Ez akkor se magyarázza hogy a védelem képtelen levinni az embereket. A támadók meg saját magukat verik meg a sok balfasz mozdulattal. Ne mond, hogy a rossz snap, az hogy ralep az center Geno lábára az outcouch? Ez szimpla gyökerség. Plusz a támadó fal egy rakás szar, ahol az nem megy át aki nem akar. Pontositok mert Walker akarna, de kurvara nem adnak neki esélyt.Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23
Helmut Zimmer
8 napja
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills alázEzt majd lécci Undynak is ismételd meg, amikor olyanokat írogat, hogy: "mindenki annyira játszik jól amennyire hagyják"
12th member
8 napja
12th member
1 053
Egyelőre inkább saját magunkat verjük meg…nem a Bills aláz2x voltunk pár yardra amiből 3pont lett, félidő végén az FG helyett engedtük tovább őket Hall hülyesége miatt…ideális esetben 14-10 kellett volna legyen a félidő nekünk😀
8 napja
Na, hat ezzel kinozni lehet. Tisztelet azoknak akik maradnak.Szasz Funky!
Egy jobb meccsunkre jut ketto olyan, amiben nonstop balfaszkodunk.
Tovabbi szep estet!
funkyparduc
8 napja
Na, hat ezzel kinozni lehet. Tisztelet azoknak akik maradnak. Egy jobb meccsunkre jut ketto olyan, amiben nonstop balfaszkodunk.
Tovabbi szep estet!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
8 napja
Szar nézni, hogy ennyire megalázzák a csapatot, de mégis bennem van hogy egy bills ellen játszunk, rebuild van. De jó lenne ha nem chokkerkednenk ennyit és tudná a védelem szerelniMég egyszer, a Bills vágta ki a kerete felét, nem a Seattle. Kúrva nagy outcoach van!
KB23