Seattle Seahawks - Detroit Lions
több mint 2 éve
12th member
1 053
Igen eddig ez a legjobb felideje csak jo lenne ha letudni hozni egy masodikat is😀Ha az offense szokasahoz hiven nem all foldbe a masodik felidore akkor ez a meccs nyerheto lenne sztem Lions egyelore nem sokat mutatott ezen az utolso driven kivulŐszintén meg ennyit se néztem ki Genobol, de nagyon emberes amit csinál!
12th member
MightHunter
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ha az offense szokasahoz hiven nem all foldbe a masodik felidore akkor ez a meccs nyerheto lenne sztem Lions egyelore nem sokat mutatott ezen az utolso driven kivulŐszintén meg ennyit se néztem ki Genobol, de nagyon emberes amit csinál!
12th member
több mint 2 éve
MightHunter
403
Waldron playbookja eddig tetszik. A def play hívások szarok.Nem látom mitől lenne/lesz jobb ez a védelem. Annyira nem tudják olvasni a playeket, nulla pass rush. A támadó egység viszont villog! Tetszik ez a Wilson nélküli offense. 😁Várjuk ki a végét, hogy Waldron playbookjában van-e még hova lapozni
MightHunter
funkyparduc
több mint 2 éve
12th member
1 053
Ha az offense szokasahoz hiven nem all foldbe a masodik felidore akkor ez a meccs nyerheto lenne sztem Lions egyelore nem sokat mutatott ezen az utolso driven kivul
több mint 2 éve
Nem látom mitől lenne/lesz jobb ez a védelem. Annyira nem tudják olvasni a playeket, nulla pass rush. A támadó egység viszont villog! Tetszik ez a Wilson nélküli offense. 😁Várjuk ki a végét, hogy Waldron playbookjában van-e még hova lapozni
MightHunter
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
MightHunter
403
Nem látom mitől lenne/lesz jobb ez a védelem. Annyira nem tudják olvasni a playeket, nulla pass rush. A támadó egység viszont villog! Tetszik ez a Wilson nélküli offense. 😁
több mint 2 éve
MightHunter
403
Baszki a DBek úgy forgolodnak mint gólya foss a levegőben. Azt se tudják hol a labda.😡
több mint 2 éve
24 pontunk még egy meccsen sem volt, nemhogy egy félidőben 😲Ok, de az ellenfélnek egy stand up comedy-s az edzője.
funkyparduc
A meccs végi beszédben mi nyerünk.
több mint 2 éve
24 pontunk még egy meccsen sem volt, nemhogy egy félidőben 😲
több mint 2 éve
Mire dobta be a pirosat?Az Carollnal mindegy
MightHunter
több mint 2 éve
12th member
1 053
Ilyen se volt meg h van 2 kivedekezett 3.kiserlet aztan megis szopatjak a vedelmet kovi playbe😀Ez a challenge meg wtf, DPI mar nem visszanezheto, nem? Max azt lehet utolag befujni mast nem nagyon
több mint 2 éve
Tökös fake punt, szép dobás volt Fox
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 2 éve
MightHunter
403
Mire dobta be a pirosat?
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ilyen simán áttudnak jönni a védelmen, az gázos lesz! 😕Azért még van hátra elég sok és általában a második félidőre elfogy a tudomány plusz a védelmünk is besegithet.
Johnnyblaze
több mint 2 éve
Ilyen simán áttudnak jönni a védelmen, az gázos lesz! 😕
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 2 éve
Fu te Geno szopat az azert baj
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ha már a futóknak nem megy, akkor itt van Geno 🤘
több mint 2 éve
De amugy köszönjük a segítséget!
több mint 2 éve
Na a csere kicker is egy szar!
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ennyit a védelmünkről. Szánalmas!
több mint 2 éve
Én a sikeres 3kiserletnel arra tippeltem,hogy megutjuk a puntert, de igy is jó
több mint 2 éve
MightHunter
403
Még az ág is húz minket 😥
több mint 2 éve
MightHunter
403
Jó szar a védelmünk........Szerintem a miénk se lesz sokkal jobb. 😰
Johnnyblaze
több mint 2 éve
Jó szar a védelmünk........Az elso 2 srciptelt drivebol tudunk pontot csinálni, a masodik felido a tietek
Johnnyblaze
több mint 2 éve
MightHunter
403
Egyébként milyen érdekes hogy elment Wilson és előkerültek a TE játékok 😄🙏