Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem is értem hogy hogy nem nekünk szurkolsz ? Hiszen Metcalf is itt játszik 😜te meg tudsz olvasniAz idiota elkapo is kimegy 3 yarddal korabban a palyarol, ahh...Te is ellen szurkoló vagy 🤔🤔
Wyatt
Rózsa Sándor (betyár)
Wyatt
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Hát tényleg, csak amikor összeránt a mellkasod, aztán magzatpózba vágódva elfekszel a földön, az energiaitalos dobozok között, ez sovány vígasz.Miért nem lehet amúgy simán nyerni?Igy garantáltan nem alszik el az ember a hajnali meccsen😃
Miért kell minden egyes kibaszott meccsen mindig 3 szívinfarktust kihordani lábon?
akdestroyer
12th member
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
te meg tudsz olvasniAz idiota elkapo is kimegy 3 yarddal korabban a palyarol, ahh...Te is ellen szurkoló vagy 🤔🤔
Wyatt
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ja ha 41rol is melle rugja akkor mindegy. de akkor szolj mar legkozelebb elore, hogy aludjak inkabb. vagy mondd mar meg a lottoszamokat....Az idiota elkapo is kimegy 3 yarddal korabban a palyarol, ahh...Tökmindegy szélesre rúgta...
Wyatt
ThundersNFL
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Fuu ez iszonyat izgi és jó meccs volt 😊😉 Így öröm lesz mindjárt munkába menni!De így ez mindent megért 😍
több mint 5 éve
12th member
1 053
Miért nem lehet amúgy simán nyerni?Igy garantáltan nem alszik el az ember a hajnali meccsen😃
Miért kell minden egyes kibaszott meccsen mindig 3 szívinfarktust kihordani lábon?
akdestroyer
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az idiota elkapo is kimegy 3 yarddal korabban a palyarol, ahh...Te is ellen szurkoló vagy 🤔🤔
Wyatt
több mint 5 éve
Nem hittem volna, hogy GregLeg kihagyja. 😊 Örvendek 😛
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Miért nem lehet amúgy simán nyerni?Mert ez a SEAHAWKS 😊😊😊
akdestroyer
több mint 5 éve
Sztroga
123
jó érzéssel töltene el, ha a rams po-ba se jutna
több mint 5 éve
Az idiota elkapo is kimegy 3 yarddal korabban a palyarol, ahh...Tökmindegy szélesre rúgta...
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Miért nem lehet amúgy simán nyerni? Miért kell minden egyes kibaszott meccsen mindig 3 szívinfarktust kihordani lábon?
több mint 5 éve
Nekem elfogyott a 100as zsepi, már szemezek a konyhapulton a papírtörlővel.😂😂😂
akdestroyer
Draft
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tipikus Seattle meccs 😀De jó lesz titeket is majd oda vissza verni 😜
petey
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Nekem elfogyott a 100as zsepi, már szemezek a konyhapulton a papírtörlővel.
több mint 5 éve
Hogy lehet igy elbaszni egy meccsetAhogy a SuperBowlt... Nem is csodálkozom...
Wyatt
Draft
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Huu ez meleg volt verjek bele 😀
több mint 5 éve
12th member
1 053
Hogy lehet igy elbaszni egy meccsetIgy volt fair elso felido vegen mi hagytuk ki😃
Wyatt
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Egyébként egymás után 2 TNF, ami kurva jó. Mi a fasz van?
több mint 5 éve
Balfasz center, Balfasz Legatron
Draft