Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
12th member
1 053
Legalabb neki mentünk egyebkent gyanusan megvolt mar a first down jo lett volna felkerülni a tablara
több mint 4 éve
Oregon88
423
Bísztmód
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Na, most Lynch futott 1 (fél) yardért. De nem jött be.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
remélem zene téren még a rap a kedvenced, és fideszes is vagy, mert akkor a tökéletes negatívom vagy 😀Hú hát akkor tényleg nem egyezik az ízlésünk. 😃Amikor még néztem NB1gyet (kb 2002 környékéig), akkor Újpest fan voltam, úgyhogy nekem a lila nem okoz gondot 😊Hát én sem 😃 Valamiért az LSU-t soha nem kedveltem.Biztos a lila miatt 🤔De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Gurulós fociban a kedvenceim már nagyon régóta.
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
Hú hát akkor tényleg nem egyezik az ízlésünk. 😃Amikor még néztem NB1gyet (kb 2002 környékéig), akkor Újpest fan voltam, úgyhogy nekem a lila nem okoz gondot 😊Hát én sem 😃 Valamiért az LSU-t soha nem kedveltem.Biztos a lila miatt 🤔De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
feltételezem arra gondol, hogy annyi köze van egymáshoz a 2-nek, mint nálam 😊?SF-Michigan state smafu?Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
briareos
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
?SF-Michigan state smafu?Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
briareos
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Amikor még néztem NB1gyet (kb 2002 környékéig), akkor Újpest fan voltam, úgyhogy nekem a lila nem okoz gondot 😊Hát én sem 😃 Valamiért az LSU-t soha nem kedveltem.Biztos a lila miatt 🤔De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Nem is azt mondom, hogy nincs esélye az Atletinek a Pool ellen, hanem a végső győzelemre. Tudom, hogy egyik csapat játszani akar majd, a másik pedig arra fog menni, hogy ne tudjon (viszont Ők se fognak). Abból pedig a Liverpool ellen nem fognak gólt szerezni, hogy előrerugdossák a labdát, mert gyorsak a védők, és elég biztosak is. + nálatok is van egy top3as kapus.Ha van csapat akit el akartunk kerülni az pont az Atleti. Kiválóan csapat aki pont azt a játékot játsza amit mi nagyon nem szeretünk. Szerintem abszolut van esélye az Atletinek ellenünk.Szerinted ez nekem milyen szar? 2 úgymond kedvenc csapatom egymással játszik. Volt ilyenre példa 2010 körül, akkor mind2 meccs x lett, csak ha jól emlékszem az Anfielden lett 1-1, így az Atleti ment tovább.Húú akkor a BL-ben pont egymás ellen játszunk. 😊nekem Torres érkeztével vált 2. kedvencemmé (1. kedvencem az az a csapat, ahonnan ment Liverpoolba 😊 )YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
shagi0206
Steve Ribbed
shagi0206
Steve Ribbed
több mint 4 éve
12th member
1 053
Hasonlo egynapos tura volt tervbe nekem is de aztán a meccsnézés miatt elhalasztottuk eddig sajnos nem érte megBasszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
(Egyelore sanszunk sincs )
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 4 éve
Oregon88
423
Hát én sem 😃 Valamiért az LSU-t soha nem kedveltem.Biztos a lila miatt 🤔De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
SF-Michigan state smafu?Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
De miért? 😀 Nem vagyok "államhű" 😊Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
Oregon88
több mint 4 éve
Oregon88
423
Úhh nálad ez az LSU-Arizona kombó mindig kiéget,ha látom... 😀Igazad van. JOBB! 😊Akkor ott nem olyan jó az ízlésed,mint amcsi fociban.YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
Oregon88
shagi0206
több mint 4 éve
Steve Ribbed
396
Ha van csapat akit el akartunk kerülni az pont az Atleti. Kiválóan csapat aki pont azt a játékot játsza amit mi nagyon nem szeretünk. Szerintem abszolut van esélye az Atletinek ellenünk.Szerinted ez nekem milyen szar? 2 úgymond kedvenc csapatom egymással játszik. Volt ilyenre példa 2010 körül, akkor mind2 meccs x lett, csak ha jól emlékszem az Anfielden lett 1-1, így az Atleti ment tovább.Húú akkor a BL-ben pont egymás ellen játszunk. 😊nekem Torres érkeztével vált 2. kedvencemmé (1. kedvencem az az a csapat, ahonnan ment Liverpoolba 😊 )YNWA LIVERPOOLVAR...hagyjuk is. Most a Liverpool meccsén volt egy visszavont gól kb 2 mm miatt, emiatt megint mindenki LiVARpoolozik. De pár hete ugyanilyen miatt vettek el 'pool gólt. Teljesen megölték az egyvonal "szabályát".Lehet, hogy csak visszanézte VAR-onDeebo 😎az a link elég lassú lehet, ha még most láttad 😀
Oregon88
shagi0206
iktriad
shagi0206
Steve Ribbed
shagi0206
Steve Ribbed
shagi0206
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Tessék, ez majd segít ébren maradni.Basszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 4 éve
Old times. Örülök, hogy újra itt vagy köztünk Bria.Basszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ezt inkabb csak kepletessen ertettemBasszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Fu akkor lassan indulsz
Jo utat neked az M1
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
részvétemBasszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 4 éve
Basszus mindjart megyunk aludni sajnos......5kor kelek, laza drive bécsbe. éjfélkor akartam lefeküdni és mégis itt nézem meccseket
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
12th member
1 053
Na legalabb megtudtuk hogy Blair a pályán van😃szep munka volt tőle kis szerencsével pick lehetett volna
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Basszus mindjart megyunk aludni sajnos......(Egyelore sanszunk sincs )
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Kittle-t nem akarjuk duplázni amúgy?Minek? Középszer játékos...
Csak kérdezem.
Nem muszáj.
akdestroyer