Szombati dupla
1 napja
Jöjjön a fő műsorszám! Go jó meccs!az nem a holnapi jags colts hicomat bowl?
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Jöjjön a fő műsorszám! Go jó meccs!
1 napja
Kampman
28 694
Egyébként megint 2-3-1 leosztásban lesz a WC kör. Én jobban szeretem a 3-3 as szombat vasárnapi triplát, plusz azért egy nap sok idő bárki is játszik majd Hétfő este.Sajnos az csak a 2020-as szezonban volt, legelőször.
KeyG
1 napja
KeyG
9 857
Egyébként megint 2-3-1 leosztásban lesz a WC kör. Én jobban szeretem a 3-3 as szombat vasárnapi triplát, plusz azért egy nap sok idő bárki is játszik majd Hétfő este.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
shagi0206
11 210
Nekünk pont kéne egy jó edge. Más kérdés, hogy nem igen csábító a Cards név 🙂Garrett le fog lépniMit nem adnék ha nálunk kötne ki
KeyG
Benibácsi
1 napja
Kampman
28 694
Garrett le fog lépniMuszáj lesz, ha akar még egyszer a visszavonulása előtt playoffban játszani.
KeyG
1 napja
Gombocartur int😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 napja
Oke ertem mar... 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
1 napja
Nem hittem volna h Lamar es Henry is visszamegy a g timeban
1 napja
a tcl csinált egy úristen very big reklámot?!?!?!
1 napja
Bengals official inactives tonight: pic.twitter.com/RWfE4NAmqh
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 4, 2025
1 napja
Gondolom emlékeztek még Nathan Petermanre. A mai Zappe teljesítményről ő jut eszembe. Az volt ilyen fogalmatlan, amikor dobott 5 picket is. Nem tudom hogy kerülhetnek be ilyenek a kezdőbe , még a PS-ben se tenném be starter pozícióba 😀sztem Zappe nála jobb sztem
shagi0206
de vele kapcsolatban 2 durva dolog van: 5 meccsen kezdett, 15 meccsen lépett pályára
köztük a POban is 😊
1 napja
shagi0206
11 210
Gondolom emlékeztek még Nathan Petermanre. A mai Zappe teljesítményről ő jut eszembe. Az volt ilyen fogalmatlan, amikor dobott 5 picket is. Nem tudom hogy kerülhetnek be ilyenek a kezdőbe , még a PS-ben se tenném be starter pozícióba 😀
1 napja
én a sportot szeretem, embiidet mint játékos utálomAz engem sem érdekelne, sose tudta velem senki megszerettetni a kosárlabdát 😀tableten belőttem a 76ers - Netset, de az se érdekel túlságosaniszonyat szenvedés nézni ezt a meccsetNa, ezért nem is igazán nézem. Be van kapcsolva a tv, de csak hallgatom, közben mást csinálok 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
és a 2 csapat hasonlóan áll mint a mostani nfl-esek hogy az egyik tankol a másik po-ért menne
1 napja
shagi0206
11 210
Az engem sem érdekelne, sose tudta velem senki megszerettetni a kosárlabdát 😀tableten belőttem a 76ers - Netset, de az se érdekel túlságosaniszonyat szenvedés nézni ezt a meccsetNa, ezért nem is igazán nézem. Be van kapcsolva a tv, de csak hallgatom, közben mást csinálok 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
1 napja
tableten belőttem a 76ers - Netset, de az se érdekel túlságosaniszonyat szenvedés nézni ezt a meccsetNa, ezért nem is igazán nézem. Be van kapcsolva a tv, de csak hallgatom, közben mást csinálok 😊
Negritis, a vajda
shagi0206
1 napja
Szipeter
1 787
Az esti meccs -7 °C havazás és egy igazi északi derbi lesz, remélem, mert ez nehezen emészthető