Szombati dupla
3 napja
A Steelers D megvillant megint.
3 napja
a második fele jobb volt, főleg az ő plotlineja miattNem tetszett a film, de Denzel kurva nagyot alakított benneleszúrta a császárt?kamuzászló, ingyen TDA kézfogó miatt adható volt, de az tény, hogy Washington nyomott egy Denzelt azzal az eséssel. 😀
astroid
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
de elég sokat rageltem már rajta 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
shagi0206
11 210
Nem tetszett a film, de Denzel kurva nagyot alakított benneleszúrta a császárt?kamuzászló, ingyen TDA kézfogó miatt adható volt, de az tény, hogy Washington nyomott egy Denzelt azzal az eséssel. 😀
astroid
iktriad
Negritis, a vajda
3 napja
SPOILER?!leszúrta a császárt?kamuzászló, ingyen TDA kézfogó miatt adható volt, de az tény, hogy Washington nyomott egy Denzelt azzal az eséssel. 😀
astroid
iktriad
Negritis, a vajda
Nem, arra gondoltam, hogy Oscar díjas alakítás volt. 😀
3 napja
leszúrta a császárt?kamuzászló, ingyen TDA kézfogó miatt adható volt, de az tény, hogy Washington nyomott egy Denzelt azzal az eséssel. 😀
astroid
iktriad
3 napja
lehet velem van baj, de ezek az alternatív universal dark universe filmek szoktak tetszeniNosferatut is alig várom hogy megnézzem és a Wolf-Man trailere is érdekes
3 napja
kamuzászló, ingyen TDA kézfogó miatt adható volt, de az tény, hogy Washington nyomott egy Denzelt azzal az eséssel. 😀
astroid
3 napja
astroid
600
kamuzászló, ingyen TD
3 napja
értem hogy miért mondják, de sztem a "not so much anymore" az nem túl jó leírása az 1000 yardos futószezonnakelkapásnak inkább
3 napja
Kampman
28 696
Ejnye, pontosan kell ismerni a mémmé vált eseményeket.3. kör - még volt valami balfasz csapat, aki puntert vitt előtte. Már nem emlékszem melyik volt... 😀A Tampa? Vagy ők rúgót húztak?
iktriad
shagi0206
3 napja
Mike Vili a bravúrcatcher, aki sajnos eljátszhatta volna Mr. Üveget is a Shyamalan mozikban.ideális pár amúgy Wilsonnak ebből a szempontból
shagi0206
3 napja
shagi0206
11 210
Mike Vili a bravúrcatcher, aki sajnos eljátszhatta volna Mr. Üveget is a Shyamalan mozikban.
3 napja
ha Harris tud futni akkor lehet esélye a Steelersnek
3 napja
Gesickinek gyorsan meglett az extra cash
3 napja
shagi0206
11 210
A Tampa? Vagy ők rúgót húztak?3. kör - még volt valami balfasz csapat, aki puntert vitt előtte. Már nem emlékszem melyik volt... 😀Igen, de a Seahawks nem cserének vitte oda. A kis törpe 3. (?) körös Wilson elvette a kenyerét.Korrekt csere QB volt egyébként szerintem, mittudomén egy mostani Zappe, Huntley meg hasonlók simán rosszabbak nála.6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
Kampman
shagi0206
iktriad
Szerkesztette: shagi0206
3 napja
Szépen telibeverték Burrowt.
3 napja
3. kör - még volt valami balfasz csapat, aki puntert vitt előtte. Már nem emlékszem melyik volt... 😀Igen, de a Seahawks nem cserének vitte oda. A kis törpe 3. (?) körös Wilson elvette a kenyerét.Korrekt csere QB volt egyébként szerintem, mittudomén egy mostani Zappe, Huntley meg hasonlók simán rosszabbak nála.6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
Kampman
shagi0206
3 napja
shagi0206
11 210
Igen, de a Seahawks nem cserének vitte oda. A kis törpe 3. (?) körös Wilson elvette a kenyerét.Korrekt csere QB volt egyébként szerintem, mittudomén egy mostani Zappe, Huntley meg hasonlók simán rosszabbak nála.6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
Kampman
3 napja
Kampman
28 696
Korrekt csere QB volt egyébként szerintem, mittudomén egy mostani Zappe, Huntley meg hasonlók simán rosszabbak nála.6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
3 napja
shagi0206
11 210
jogos, 2012.01.01 volt a dátum - szóval 13 az már 😊 Én csak annyit néztem, hogy 2012, mondom akkor biztos december körül lehetett. Vén gecik vagyunk már 😀14. 2011-es szezon utolsó fordulója. Aki akkor született, lassan már középsuliba jár.pfuu hé, gyors megnéztem hogy mikor is volt az a meccs. már több, mint 12 éve 😊6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
shagi0206
iktriad
3 napja
tényleg az SB hétfőt majd be kell írnom szabinak
3 napja
14. 2011-es szezon utolsó fordulója. Aki akkor született, lassan már középsuliba jár.pfuu hé, gyors megnéztem hogy mikor is volt az a meccs. már több, mint 12 éve 😊6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206
shagi0206
3 napja
shagi0206
11 210
pfuu hé, gyors megnéztem hogy mikor is volt az a meccs. már több, mint 12 éve 😊6 TD-vel? I doubt it 😊 Az a balfék is azzal a meccsel adta el magát a Seahawksnak, más kérdés hogy a kezdőbe végül nem került be.Wentz majd azért megpróbál nyerni, csak valahogy mindig turnover lesz belőle. Hol van Blaine Gabbert vagy Chad Henne, amikor szükség lenne rájuk. 😀wentz majd tol egy Matt Flynnt
iktriad
Negritis, a vajda
shagi0206