NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 2 éve
adam77
635
köszi! puszi!
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Oda-vissza TB? Nektek már jó a szezon, várom a meccs utáni táncos videókat 😃Hatalmasat játszik a D... és valszeg ezzel együtt ki fogunk kapni (13:40 van hátra)... mert teljesen hihetetlen, hogy Bradyék ne vigyenek be legalább 1 TD-t, míg a mi O-nk mostanra már teljesen impotens lett....illetve, már nem biztos, hogy kikapunk. 😀
Rutin
Rutin
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Hatalmasat játszik a D... és valszeg ezzel együtt ki fogunk kapni (13:40 van hátra)... mert teljesen hihetetlen, hogy Bradyék ne vigyenek be legalább 1 TD-t, míg a mi O-nk mostanra már teljesen impotens lett....illetve, már nem biztos, hogy kikapunk. 😀
Rutin
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
TB reg lehetett ilyen szar.53%-kal passzol, nincs 55 a QBrtg-je.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ordas holdiggal vedtek meg TB-t
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Mikor meghallom, hogy Pass Interference már hányok
több mint 2 éve
Haromig jutottunk. Majdnem. ☺4.sack Bradyn.Nálunk is hasonló kellett volna 😊
A Saints D# vert ivott. ☺
RedFive
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
4.sack Bradyn.Nálunk is hasonló kellett volna 😊
A Saints D# vert ivott. ☺
RedFive
több mint 2 éve
4.sack Bradyn.A Saints D# vert ivott. ☺
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Léteznek egyébként Bucs szurkolók?Igen, csak itt nem nagyon. Ismerek párat.
KeyG
Illetve akiket TB a patsből hozott.
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Léteznek egyébként Bucs szurkolók?
több mint 2 éve
Rutin
2 021
Hatalmasat játszik a D... és valszeg ezzel együtt ki fogunk kapni (13:40 van hátra)... mert teljesen hihetetlen, hogy Bradyék ne vigyenek be legalább 1 TD-t, míg a mi O-nk mostanra már teljesen impotens lett.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Hát azért, én ha Gardner-Johnson lennék, nem mernék beleállni így Brady arcába.Hát Ő beleáll bárkiébe. Nem válogat.😄
KeyG
Thomast is felzaklatta egy edzésen.
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Cam mekkorát játszik ma!Legjobb éveit idézi, de a teljes védelem bika egész éven
Fattyu
több mint 2 éve
Mi ez a roncsderbi? 😄
több mint 2 éve
Ha Brady kryptonitja az anjou lilom, holnaptol sokan tetovaltatnak magukra az NFLben...
több mint 2 éve
3-0 nal lefekudtem aludni az elso negyed kozepen. Almodtam vmi fassagot, inkabb felkeltem hogy megnezzem a veget.Erre most 6-0 ?
Fel se keltem? 😳
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
ha kicsit is összekapja magát az O ez meglehet a saintsnekNagyon hiányzik a T-párosunk.
Negritis
Akkor talán több lehetne.
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
A 6 pontot nagyjából sejtettem, a nullát nem láttam jönni. Bravo D.Bármi lesz elégedett vagyok ezzel a meccsel.
több mint 2 éve
ha kicsit is összekapja magát az O ez meglehet a saintsnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mvp szépen kezd 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!