Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles
2 hónapja
Az Oline csak az utolsó 1-2 mp-ben veszi fel a formációt ez új nekem.Nekem is fura. Minden meccsen ezt látom, nem mai dolog ez. A guard még 1mp-nél hátrafordulva nézi Hurts-t... Szinte idegesít, mert olyan tanácstalanságot sugall, de mégis rendben van minden.
A meleg miatt van vagy ??
Janek
Szerkesztette: MrMiksa
2 hónapja
Steen fsza....
2 hónapja
Azt hiszik,hogy ez már a rájátszás...
2 hónapja
Az Oline csak az utolsó 1-2 mp-ben veszi fel a formációt ez új nekem.A meleg miatt van vagy ??
2 hónapja
Felzabáljuk az órát.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Vigyük vègigba driveot a fèlidő vègègig ès a második fèlidőt is mi kezdjük
2 hónapja
DeJean egy kibaszott gigachad.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
2 hónapja
Vègre a mi javunkra is egy zászló
2 hónapja
Uncsi ez a Patuló😁
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 hónapja
Hát na!Így játszik egy SB győztes egy 3-0 csapat ellen!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 hónapja
Ez mi játék volt gyerekek.....
2 hónapja
A shovel.passzt is be kellene tiltani 😀 eddig jó csak nyomjuk tovább
2 hónapja
Csak az Onak ki kellene maximalisan használni amíg bírják. Mayfiled be tud indulni bármikor a semmiből....QM nagyot játszikA legnagyobbat ,de az egèsz D hasít ma.
dande2
Invincible
2 hónapja
QM nagyot játszikA legnagyobbat ,de az egèsz D hasít ma.
dande2
2 hónapja
QM nagyot játszik
2 hónapja
Nem kellett volna nekimenni?
2 hónapja
Próbaljuk Shaqet beindítani de nem így kellene....
2 hónapja
Összehoztak ezt a FGt nekik. Gyerünk tovább.....
2 hónapja
Nekem nem úgy tűnt, de biztos a sok pixeltől nem láttam. 😀Ez mitől volt incomplete?Földet ért a labda
Greengo
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
Pont nem vag legalább visszanèzhettèk volnaEz mitől volt incomplete?Földet ért a labda
Greengo
Janek
2 hónapja
Ez mitől volt incomplete?Földet ért a labda
Greengo