Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Márk szívesen térdepelne TB előttMikor Pats meze volt, akkor is ezt csinálta, csak akkor nem Tampa voltMárkra értem 😀 😀 😉Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
MightHunter
Oszi
shagi0206
több mint 2 éve
Oszi
1 215
Én bocsi, csak agyamra megy ez a remek játék xDJa akkor bocs, félre ment 😁Márkra értem 😀 😀 😉Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
MightHunter
Oszi
MightHunter
több mint 2 éve
shagi0206
10 918
Mikor Pats meze volt, akkor is ezt csinálta, csak akkor nem Tampa voltMárkra értem 😀 😀 😉Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
MightHunter
Oszi
több mint 2 éve
MightHunter
403
Ja akkor bocs, félre ment 😁Márkra értem 😀 😀 😉Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
MightHunter
Oszi
több mint 2 éve
Kampman
28 289
Fournette-é az első NFL interception Németországban. Túl sokat nézte anno Bortlest edzésen.Az első Jax utalás németországi NFL meccsen.
iktriad
több mint 2 éve
Oszi
1 215
Márkra értem 😀 😀 😉Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
MightHunter
több mint 2 éve
MightHunter
403
Én is téged 😁Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
Oszi
több mint 2 éve
Francba, elfelejtettem, hogy van délutáni meccs...még félóra mire jön az oklahoma-new york 😀
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 918
Francba, elfelejtettem, hogy van délutáni meccs...semmi különös...
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Francba, elfelejtettem, hogy van délutáni meccs...
több mint 2 éve
Egyszer Fant, egyszer lent, köszönjük Maka 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
shagi0206
10 918
Rájönnek lassan, hogy a TE játék működik?
több mint 2 éve
Fournette-é az első NFL interception Németországban. Túl sokat nézte anno Bortlest edzésen.
több mint 2 éve
12th member
1 053
Nalunk volt ilyen 3.heten talan….ez mi trükk? 😀A legjobb fajta 😀 Ki is volt vmelyik héten, aki nem irányító lévén dobott egy homály interceptiont?
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 2 éve
Oszi
1 215
Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányítóEttől a sráctól kivagyok Brady, Brady, Tampa, Tampa, Tampa, Brady, Tampa...
MightHunter
több mint 2 éve
amúgy ez a play mindenestük tökéletesen illene egy Shaqtin a fool-ba
több mint 2 éve
Brady már a trippert is terjeszti? 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 918
ez mi trükk? 😀A legjobb fajta 😀 Ki is volt vmelyik héten, aki nem irányító lévén dobott egy homály interceptiont?
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
casaubon
2 373
Ezt a playt 🤣🤣
több mint 2 éve
jár az RTP mer TB elesett? 😀
több mint 2 éve
ez mi trükk? 😀
több mint 2 éve
MightHunter
403
Bradynek meg kell ezt a meccset nyernie, hisz akkor o tökéletes irányító
több mint 2 éve
shagi0206
10 918
El tudom képzelni a diskurzust: Bíró: kurva anyád!
Metcalf: a tiédet
Bíró: dobja a sárgát 😀