Washington Redskins - Chicago Bears
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Koszi Az infot.Van Redskins szurkolo itt ma?a nagy exodus után kb 2en maradtak
gabor25
Sixo
több mint 5 éve
Van Redskins szurkolo itt ma?a nagy exodus után kb 2en maradtak
gabor25
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 354
szerintem ez td
több mint 5 éve
Tomcsik
8 005
Az ócska screenre...Azóta meg indultunkNa megint kezdjük a faszkodástMiért mondod ?
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most nem azért de eddig elég jók a hivasaitok plusz amit eddig láttam ott Trubi is pontos volt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na megint kezdjük a faszkodástMiért mondod ?
Tomcsik
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg lehet megtalaltatok miben is igazán jó Turbo és ezért csak ilyet kértek tőle 😊😅Most a hívások jók. Tök üres WR-t 3 méterről nég én is megdobok 😊Huh megint eltalálta 3 méterről 😀Ne szívd a vérét 😃 eddig amit láttam jó volt a srác 😉
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 005
21:0 és ez ellen a D éljen lehet nem lenne jó Haskinsnak...Hihetetlen ahogy Mack végig a labdára megy. Nem akarja legyalulniba QB-t, a labdát akarjajó hát ha keenum kiüti egész meccsre jól megszopatná a csapatát, még a végén egy jobb qb jönne be
Tomcsik
Sixo
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na na 5 órás repülő út után ? 😂Kétlem 😜Most a hívások jók. Tök üres WR-t 3 méterről nég én is megdobok 😊Huh megint eltalálta 3 méterről 😀Ne szívd a vérét 😃 eddig amit láttam jó volt a srác 😉
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
Tomcsik
több mint 5 éve
Tomcsik
8 005
Most a hívások jók. Tök üres WR-t 3 méterről nég én is megdobok 😊Huh megint eltalálta 3 méterről 😀Ne szívd a vérét 😃 eddig amit láttam jó volt a srác 😉
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 354
neked játszik. előtte szar volt.Huh megint eltalálta 3 méterről 😀Ne szívd a vérét 😃 eddig amit láttam jó volt a srác 😉
Tomcsik
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Huh megint eltalálta 3 méterről 😀Ne szívd a vérét 😃 eddig amit láttam jó volt a srác 😉
Tomcsik
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ezt azért, hogy nem érezte keenum, lehet ma látni fogjuk haskinst?Nem is értem hogy már miért nem ő a kezdő ??🤔
Sixo
több mint 5 éve
Hihetetlen ahogy Mack végig a labdára megy. Nem akarja legyalulniba QB-t, a labdát akarjajó hát ha keenum kiüti egész meccsre jól megszopatná a csapatát, még a végén egy jobb qb jönne be
Tomcsik
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 354
azért ekkora különbség nincs a két csapat között
több mint 5 éve
Tomcsik
8 005
Hihetetlen ahogy Mack végig a labdára megy. Nem akarja legyalulniba QB-t, a labdát akarja
több mint 5 éve
ezt azért, hogy nem érezte keenum, lehet ma látni fogjuk haskinst?