Wild Card szombat
10 hónapja
Apple sérülése kinek jobb a 2 csapatból?Microsoftnak
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Apple sérülése kinek jobb a 2 csapatból?
10 hónapja
ha elég hideg van akkor megfagy az idő szóval jah?Flacco te vagy az?Privát géppel át lehet érni 1 óra alatt Houstonból a tundrára?
Negritis, a vajda
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Flacco te vagy az?Privát géppel át lehet érni 1 óra alatt Houstonból a tundrára?
Negritis, a vajda
10 hónapja
Tökéletes passz volt. A Chiefes Mike Edwardsnak.
10 hónapja
Kapituált.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 hónapja
Flacco te vagy az?
10 hónapja
lamar who?Hideg van, a futás itt kb testmelegítés. 😀
Kúrfürst briareos
10 hónapja
Rodaron
2 070
Úgy pörög mindenki, hogy lehet mind idők legrövidebb NFL meccse lesz 😂
10 hónapja
Azért remelem félidőben lenyomják a Demjén Rózsi Jegsziv című számátsztem inkább toljanak egy dupla whiskeyt csárlival
Rodaron
10 hónapja
Rodaron
2 070
Azért remelem félidőben lenyomják a Demjén Rózsi Jegsziv című számát
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Én is azt hittem, hogy te vagyúgy kérdezel mintha én lennék a gmez se appleon múltTényleg nem volt senki más elérhető cserének? A pasas többet ég, mint a flambírozott steak.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
10 hónapja
És miért nem vagy az már? 😀úgy kérdezel mintha én lennék a gmez se appleon múltTényleg nem volt senki más elérhető cserének? A pasas többet ég, mint a flambírozott steak.
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
10 hónapja
úgy kérdezel mintha én lennék a gmez se appleon múltTényleg nem volt senki más elérhető cserének? A pasas többet ég, mint a flambírozott steak.
Kúrfürst briareos
iktriad
10 hónapja
casaubon
2 391
Nalam sincs se reklamhang, es atmoszfera a palyarol is alig. Szinten DAZN.jajamost meg a reklámnak nem volt hangjaDAZN?
van vmi gond itt a keveréssel
Negritis, a vajda
casaubon
Arena4-en egyelőre minden ok. De ahogy lassan a kamerák is megadják magukat. Mi lesz, ha az Ipadek is lefagynak és nem jönnek vissza,ki-be kapcsolással?akkor bizony tim apple perel hogy ejnye bejnye
iktriad
amúgy nem surface prok vannak?
Negritis, a vajda
Es Surface-ek vannak. Abban az evben, amikor eloszor hasznaltak oket, valamelyik kommentator iPadeket mondott, es hisztizett is miatta a Microsoft 😅
10 hónapja
Taylor Swift’s custom made No. 87 jacket was designed and created by the wife of 49ers’ All-Pro fullback Kyle Juszczyk, @krisjuszczyk. pic.twitter.com/0ygd7S89Eu
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 14, 2024
10 hónapja
land of the free joga van kinyirni magát. aki ezt alapból bevállalja úgyse normálisjah vágom, mondjuk ha bekeni magát valami cuccal akkor egy ideig jó az iscsávó ott félmeztelenül, tud élniHipotermia okozhat pszichózist amivel azt hiszed nincs is olyan hideg és abba pusztulsz bele
Negritis, a vajda
Rodaron
de remélem azért valaki tarkón bassza hogy öltözz fel fiam
Negritis, a vajda
10 hónapja
jah vágom, mondjuk ha bekeni magát valami cuccal akkor egy ideig jó az iscsávó ott félmeztelenül, tud élniHipotermia okozhat pszichózist amivel azt hiszed nincs is olyan hideg és abba pusztulsz bele
Negritis, a vajda
Rodaron
de remélem azért valaki tarkón bassza hogy öltözz fel fiam
10 hónapja
most meg a reklámnak nem volt hangjasemmi cadence qbktól stb. szóval kapjk össze magukat
van vmi gond itt a keveréssel
Negritis, a vajda
10 hónapja
Szerintem van benne forró ellenszer. Amitől Kirbynek is 87 fokos a vére. 😀csávó ott félmeztelenül, tud élniHipotermia okozhat pszichózist amivel azt hiszed nincs is olyan hideg és abba pusztulsz bele
Negritis, a vajda
Rodaron