Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
gabor25
5 144
igen. azt szerettem volna irni, hogy ez az off teljesitmeny manapsag mar nem eleg.ez a 21 pont kb a regi idok steel defjevel lenne talan eleg. manapsag off happy es mahomes idokben sajna tul keves.A mai nfl-ben nem lehet D centrikus egy csapat, ezt nekem, bears drukkernek elhiheted.
gabor25
Kell a jó D, de nem elég.
Rötyi C U in Canton
davemayer
több mint 2 éve
A jövő hétvégi menetrend. több mint 2 éve
ez a 21 pont kb a regi idok steel defjevel lenne talan eleg. manapsag off happy es mahomes idokben sajna tul keves.A mai nfl-ben nem lehet D centrikus egy csapat, ezt nekem, bears drukkernek elhiheted.
gabor25
Kell a jó D, de nem elég.
Rötyi C U in Canton
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
nem mintha nem erre szamitottunk volna persze.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ez a 21 pont kb a regi idok steel defjevel lenne talan eleg. manapsag off happy es mahomes idokben sajna tul keves.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
vicc volt. mert az off kb nulla. es max def csinalt pontot a meccs elejen. de hat egy nyugdijas nenitol mar ez is csucs. es nem ezert szerettuk bent. mert nem veletlen engedjuk el jovore.Nem ugy nez kia tobbi tdt ugyis watt csinalja nekunk. ugy jo? 😋Ha nem ez lenne BB utolsó meccse, már rég lehozhatták volna!Jol van azert lett td passza ki, remelem mar csak max 1 lesz
steelwolf
davemayer
gabor25
Blevi
azert irtam neki, mert max egy bb td passzot szeretett volna latni. es hat mostanaban majdnem tobb az eselye a defnek td re. mint az offnak. 😋
es ha mar ben nem. tobbiek csinalhatnanak tdt.
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Nem ugy nez kia tobbi tdt ugyis watt csinalja nekunk. ugy jo? 😋Ha nem ez lenne BB utolsó meccse, már rég lehozhatták volna!Jol van azert lett td passza, remelem mar csak max 1 lesz
steelwolf
davemayer
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
a tobbi tdt ugyis watt csinalja nekunk. ugy jo? 😋Ha nem ez lenne BB utolsó meccse, már rég lehozhatták volna!Jol van azert lett td passza, remelem mar csak max 1 lesz
steelwolf
davemayer
több mint 2 éve
Ha nem ez lenne BB utolsó meccse, már rég lehozhatták volna!Jol van azert lett td passza, remelem mar csak max 1 lesz
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha nem ez lenne BB utolsó meccse, már rég lehozhatták volna!
több mint 2 éve
Kiegyenesedett a meccs. Félek a garbage timetól, remélem a kc D nem adja le
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Throw the damn towel
több mint 2 éve
Hill megmászta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
igen. akkor beneztek. mert steel offrol volt szo. marmint hogy palyan sincsenek. 🤢Igen, de az Aréna4 es szaki meg McKinnon futásairól kezdett el beszélni.Jól értettem, hogy Tomlin nyilatkozatára, a szaki a Chiefs O-ra értette?a 2 drop ra mondta tomlin. a mi wr unkkel kapcsolatban kerdeztek... erre tomlin nem csak johnson de a tobbi es az egesz off nem csinalt sokat.
Lényegében senki nem csinált semmit az O-ban, Tomlintól.
Erre a szaki, nem is kellett, mert McKinnon futott.
KeyG
gabor25
KeyG
több mint 2 éve
Érik a közte 21/28.Sajnos van is ennyi a 2 csapat közt sztem
Tyreek meg hiába szaltozott olyan szépeket.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Big man with futball!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Igen, de az Aréna4 es szaki meg McKinnon futásairól kezdett el beszélni.Jól értettem, hogy Tomlin nyilatkozatára, a szaki a Chiefs O-ra értette?a 2 drop ra mondta tomlin. a mi wr unkkel kapcsolatban kerdeztek... erre tomlin nem csak johnson de a tobbi es az egesz off nem csinalt sokat.
KeyG
gabor25
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Höri megmondta h McKinnon kurvajó! Hát igaza lett!
több mint 2 éve
Érik a közte 21/28. Tyreek meg hiába szaltozott olyan szépeket.
több mint 2 éve
Nah ez fixGgwp
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Jól értettem, hogy Tomlin nyilatkozatára, a szaki a Chiefs O-ra értette?a 2 drop ra mondta tomlin. a mi wr unkkel kapcsolatban kerdeztek... erre tomlin nem csak johnson de a tobbi es az egesz off nem csinalt sokat.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Jól értettem, hogy Tomlin nyilatkozatára, a szaki a Chiefs O-ra értette?Lényegében senki nem csinált semmit az O-ban, Tomlintól.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Atyaeg total yard 44 vs 344
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
gabor25
5 144
amugy van egy olyan osregi mondas, ami nagyon igaz. es bolcs. az a csapat nyer, aki tobb pontot csinal. hat sajnos a pit offense ezt nem nagyon csinalja reg ota. es ha a def nem lenne most is 21 0 lenne.
de hat ez van. csak gaz hogy a def az offense is. es ok vannak voltak kb palyan eddig.
Szerkesztette: gabor25