NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
írjon már akivel az elsőt kéne játszanom 😀Amadeus91
kettővel előtted írta winston, hogy nem ér rá egy darabig, vele kéne játszanod. "W3-on" meg majd velem.
sorsolás a 7240-es hsz-ben, csapatok tulajdonosai néhánnyal előtte.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez esetben Dexter Tailor mikor érsz rá?laby
holnap szinte bármikor jó, kivéve este 6-tól fél 11-ig 😊Dexxter Tailor
Írtam PM-et.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
írjon már akivel az elsőt kéne játszanom 😀
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
bocsi, nekem most egy hétig offos a madden, mert _mégis_ mehetek államvizsgára, kevesebb mint egy hét alatt most felkészülök 😀 remélem nem gáz, a 2. meccsem lejátszhatjuk akkor majd jövő hétvégén, amadeussal.winston
nem gáz, sok sikert 😉

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
bocsi, nekem most egy hétig offos a madden, mert _mégis_ mehetek államvizsgára, kevesebb mint egy hét alatt most felkészülök 😀 remélem nem gáz, a 2. meccsem lejátszhatjuk akkor majd jövő hétvégén, amadeussal.
több mint 13 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 850 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ez esetben Dexter Tailor mikor érsz rá?laby
holnap szinte bármikor jó, kivéve este 6-tól fél 11-ig 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Ez esetben Dexter Tailor mikor érsz rá?

több mint 13 éve
Majd szóljatok ha lehet tolni a week3-at is, ha esetleg elkerülné a figyelmem. 😊laby
lehet tolni az összes csoport meccset

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
amadeus, ma este?
több mint 13 éve
Majd szóljatok ha lehet tolni a week3-at is, ha esetleg elkerülné a figyelmem. 😊

több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Packers-Giants 9-21

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
egy kis segítség a futó játékhoz: http://www.the-gfl.com/articles.php?t=494&skin=lp
és a védekezéshez: http://www.the-gfl.com/articles.php?t=492&skin=lp nekem sokat segített

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
na ideje aktivizálni magam, mert odáig süllyedtünk, hogy Pryor-ral aláznak a ligában. 😀Amadeus91
A Def a lényeg, ha az jó az offensenek nem sok mindent kell csinálnia.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Pedig nagyon fasza lenne a stat vezetés, sajnos Én sem érek rá ilyenre viszont szívesen bújnám néha. 😊 Előző ligába ki csinálta? Ott már úgy is meghaltak a dolgok, átigazolhatna ide. 😊laby
jaa aszem kovi volt mondjuk nekem már nincs rajta a gépemen a stat ,mert újra telepítettem a rendszert :/

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Ha valaki megcsinálja a táblázatot a képletekkel meg amik régen is voltak akkor utána vállalom, hogy beírom a statokat.
több mint 13 éve
draft class szeretnék importálni a franchise fileba de az editor memória hibára hivatkozva kilép. Pedig régebben ment, és egyik verzióval sem megy.Farky
Ezzel próbáld és telepítsd fel előtte a dotnetfx.exe-t. (Ha kiírja hogy egy újabb verziód van akkor is.)
http://laby.madein.hu/maddeneditor08_v2.ziplaby
köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.Farky
Örülök. 😊

több mint 13 éve
Pedig nagyon fasza lenne a stat vezetés, sajnos Én sem érek rá ilyenre viszont szívesen bújnám néha. 😊 Előző ligába ki csinálta? Ott már úgy is meghaltak a dolgok, átigazolhatna ide. 😊

több mint 13 éve
eddig 2 tovább jutó van a Raiders és a Saints

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
na ideje aktivizálni magam, mert odáig süllyedtünk, hogy Pryor-ral aláznak a ligában. 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ok akkor: Raiders - Eagles 32-3
Itt is kösz Eaglesmcnabbnak hogy a második félidőben rükvercbe kapcsolt és nem alázott meg, lehetett volna sokkal durvább az eredmény!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Statokat hova?laby
Ezt kérdezném én is 😊Rataxes
nincs stat vezetés csak az eredmények ha valaki be vállalja h vezeti a statot akkor írjon én nem akarok azzal időzni

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Statokat hova?laby
Ezt kérdezném én is 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
draft class szeretnék importálni a franchise fileba de az editor memória hibára hivatkozva kilép. Pedig régebben ment, és egyik verzióval sem megy.Farky
Ezzel próbáld és telepítsd fel előtte a dotnetfx.exe-t. (Ha kiírja hogy egy újabb verziód van akkor is.)
köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.Farky
gyakorolj inkább Farky ,mert már oda jutottunk ,hogy én is meg verlek :/

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
konkrétabban?laby
köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Statokat hova?laby
statok nincsennek én azt már nem vállalom h írkálom mindenkinek aki akarja az írja!!!

Bode
Samaras játszott?