NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem ha tudná valaki,már segített volna,attól,hogy beírod minden hsz-edbe,nem fog senki hirtelen rájönni 😉A Patriotsban csak Bequette van a draftoltak közül, az is Fanene arcképével!szerk:Valóban hiányos. A giantsnél pl nincs benne az 1. körös wilson, de ott van hosley, mccants, kuhn.
footballidiot-on fent van draft utáni roster, megnéztem ebben nincsenek a draftolt játékosok!!
Madden editorban, a játékos bőrszínét hol kell beállítani? creálnám az idén draftoltakat.GhostLead
A coltsnál luck pl benne van.Lance
én megcsinálnám a rostert, beleraknám a draftoltakat csak nem jöttem rá hol kell beállítani a játékosok bőrszínét!?
az FA igazolások megvannak, meg egy-két javításGhostLead
több mint 13 éve
A Patriotsban csak Bequette van a draftoltak közül, az is Fanene arcképével!szerk:Valóban hiányos. A giantsnél pl nincs benne az 1. körös wilson, de ott van hosley, mccants, kuhn.
footballidiot-on fent van draft utáni roster, megnéztem ebben nincsenek a draftolt játékosok!!
Madden editorban, a játékos bőrszínét hol kell beállítani? creálnám az idén draftoltakat.GhostLead
A coltsnál luck pl benne van.Lance
én megcsinálnám a rostert, beleraknám a draftoltakat csak nem jöttem rá hol kell beállítani a játékosok bőrszínét!?
az FA igazolások megvannak, meg egy-két javítás
több mint 13 éve
szerk:Valóban hiányos. A giantsnél pl nincs benne az 1. körös wilson, de ott van hosley, mccants, kuhn.
A coltsnál luck pl benne van.
több mint 13 éve
szerk:footballidiot-on fent van draft utáni roster, megnéztem ebben nincsenek a draftolt játékosok!!
Madden editorban, a játékos bőrszínét hol kell beállítani? creálnám az idén draftoltakat.
több mint 13 éve
Franchise módban az 1. szezon végére értem (82-es rosterral). Beraktam egy 2012-es draft class-t, amit ide április 28.-án tettek fel. Olyan hibát tapasztaltam, hogy a rookie workoutoknál nem én irányítom a játékosokat. Pontosabban pl qb protectionnál az 1. próbálkozásnál még én irányítom, de aztán a többinél már nem. Valaki találkozott már ilyen gonddal?Próbaképpen végigpörgettem egy draftot, és az edzőtáborban már én irányítottam a játékosokat.
A másik kérdésem, RB-nél mennyire számít az awareness? Találtam egy futót, aki 12-es awarenessel rendelkezik, de a többi tulajdonsága rendben van.
szerk:
footballidiot-on fent van draft utáni roster
több mint 13 éve
Lions tulajnak mikor jo a meccs?
több mint 13 éve
7. hét mikor kezdődik? 😀winstonA 6. hétből még csak 1 meccs van lejátszva...
Szóval pörgessük fel magunkat! 😊
több mint 13 éve
7. hét mikor kezdődik? 😀
több mint 13 éve
nyapato: majd nézz rá a pm-jeidre.
több mint 13 éve
esetleg valaki egy meccset?
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Madden editorban, a játékos bőrszínét hol kell beállítani? creálnám az idén draftoltakat.
több mint 13 éve
köszi 😉
több mint 13 éve
játékosra rámész, jobb egérgomb-> release
több mint 13 éve
Kirúgni hogy lehet játékost?mert megint Guard hiányom van...hiába akarok szerződtetni....fullon van a Rosterem...
köszi 😊
több mint 13 éve
Week 6 Texans - Ravens
Patriots - Steelers
Giants - Vikings
Broncos - Raiders
Panthers - Colts
Eagles - 49ers
Falcons - Saints
Titans - Lions
Cardinals - Packers
Keresem a Steelers tulajt! ha olvassa írjon rám 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Közben lejátszották.srácok akkor most megy a W6? kezdünk belassulni 😛eaglesmcnabbúgy emlékszem a W5-ből még hiányzik egy meccs, és arra várunk a PR miatt.
utánanéztem, a Broncos-Ravens nincs még lejátszva.kaszo
.brk: Itt az 5. hét végi állás
több mint 13 éve
Ha lesz draft utáni roster itt készítve vagy találtok linket, légyszi dobjatok nekem egy PM-t.
több mint 13 éve
több mint 13 éve
PreSeason-ba félidőbe a cserék jönnek fel. Ha elkezded majd az alapszakaszt ott nem lesz cserélgetés.laby😂 ja okés....köszi 😉
mondom szezon szűz vagyok. 😀
több mint 13 éve
Egyébként az hol lehet beállítani,hogy a 3. negyedtől ne egy teljesen más csapatom játsszon?PreSeason-ba félidőbe a cserék jönnek fel. Ha elkezded majd az alapszakaszt ott nem lesz cserélgetés.
O,D,Spec mind a 3 tök másokból állt...
Ponder volt a Holder pl... :rolleyes:ZoliZoltán
több mint 13 éve
valaki egy edző? 😊

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Egyébként az hol lehet beállítani,hogy a 3. negyedtől ne egy teljesen más csapatom játsszon?O,D,Spec mind a 3 tök másokból állt...
Ponder volt a Holder pl... :rolleyes:
több mint 13 éve
srácok akkor most megy a W6? kezdünk belassulni 😛eaglesmcnabbúgy emlékszem a W5-ből még hiányzik egy meccs, és arra várunk a PR miatt.
utánanéztem, a Broncos-Ravens nincs még lejátszva.
több mint 13 éve
srácok akkor most megy a W6? kezdünk belassulni 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!