Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
troland
32
nem tudom hogy kovi 470 mondta-e már, w5: Eagles 28 Patriots 23
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 13 éve
Falcons @ Steelers 48 - 34Jó volt ez 😀 részletesebb beszámoló a Lapkifli topikban 😛
ha ratyiburger nem ekkora balfasz, és nem dob 5 int-t, és nem sérül le a fél meccsre, akkor még izgalmas is lehetett volna 😀Dexxter Tailor
több mint 13 éve
Falcons @ Steelers 48 - 34ha ratyiburger nem ekkora balfasz, és nem dob 5 int-t, és nem sérül le a fél meccsre, akkor még izgalmas is lehetett volna 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
brk hétvégén jó a meccs?Duffvasárnap ha lehet, amúgy igen. vagy holnap, vagy ma este 7ig bezárolólag
több mint 13 éve
brk hétvégén jó a meccs?
több mint 13 éve
valaki egy barátságos?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ittLanceKöszönöm 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
És az a tabella hol található meg? 😊week 4 záró meccse: vikings @ steelers 35 - 57Dexxter TailorMég wallacepronak lenne egy meccse, ha előkerülne :S
Updateltem a tabellát, pénteken frissítem majd a week 5 ös meccsekkel. Pörgessétek.Lance
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
valami esetleg egy meccset ma? 😊

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
week 4 záró meccse: vikings @ steelers 35 - 57Dexxter TailorMég wallacepronak lenne egy meccse, ha előkerülne :S
Updateltem a tabellát, pénteken frissítem majd a week 5 ös meccsekkel. Pörgessétek.
több mint 13 éve
week 4 záró meccse: vikings @ steelers 35 - 57Dexxter Tailor3 int return td laza, grat 😀 de legközelebb ne felejtsétek el átállítani all maddenre all proról 😊
illetve a W5-ös meccsünkre mikor érnél rá? majd írj privit
több mint 13 éve
week 4 záró meccse: vikings @ steelers 35 - 57

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
laby, mikor lenne jó neked a Cardinals - Packers? dobj egy pm-et!
több mint 13 éve
há basszátok meg kétszer volt a raiders azért néztem be 😀 nembaj akkoris rangadó. minden meccs egyenrangú, rangadó az összes. 😊Ez igaz. De velem játszol 😀kovi470pedig nincs 😊eaglesmcnabb
a legelső szezon után letoltunk zolival minimum 50 de lehet inkább 100meccset 😀 ráadásul csoportrangadó. parázs kis csata lesz 😊
Érzek egy kis iróniát 😀kovi470
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem akarok beleszólni, de miért nem egyben csináltad meg a sorsolást? nem lenne átláthatóbb?
több mint 13 éve
nem jó a sorsolás, 2 szer szerepel a raiders 😉A steelers hiányzik
több mint 13 éve
Ez igaz. De velem játszol 😀eaglesmcnabbismét egy parázs ki-ki meccs 😀eaglesmcnabbpedig nincs 😊
a legelső szezon után letoltunk zolival minimum 50 de lehet inkább 100meccset 😀 ráadásul csoportrangadó. parázs kis csata lesz 😊

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Ez mind szép és jó, de Te Kovi-val játszol. 😀eaglesmcnabbismét egy parázs ki-ki meccs 😀eaglesmcnabbpedig nincs 😊
több mint 13 éve
pedig nincs 😊Week 6ismét egy parázs ki-ki meccs 😀eaglesmcnabb
Texans - Ravens
Patriots - Raiders
Giants - Vikings
Broncos - Raiders
Panthers - Colts
Eagles - 49ers
Falcons - Saints
Titans - Lions
Cardinals - Packers
Jack Zoltán
több mint 13 éve
Érzek egy kis iróniát 😀Week 6ismét egy parázs ki-ki meccs 😀eaglesmcnabb
Texans - Ravens
Patriots - Raiders
Giants - Vikings
Broncos - Raiders
Panthers - Colts
Eagles - 49ers
Falcons - Saints
Titans - Lions
Cardinals - Packers
Jack Zoltán

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
rata jó neked ma valamikor a meccs?eaglesmcnabbJobb lenne valamelyik hétköznap ha Neked is megfelel... A melóban hagytam a laptopot, az asztali gépen 19-es monitoron meg nem az igazi az élmény 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Week 6ismét egy parázs ki-ki meccs 😀
Texans - Ravens
Patriots - Raiders
Giants - Vikings
Broncos - Raiders
Panthers - Colts
Eagles - 49ers
Falcons - Saints
Titans - Lions
Cardinals - Packers
Jack Zoltán
több mint 13 éve
Week 6 Texans - Ravens
Patriots - Steelers
Giants - Vikings
Broncos - Raiders
Panthers - Colts
Eagles - 49ers
Falcons - Saints
Titans - Lions
Cardinals - Packers
több mint 13 éve
jövő héten akkor nekiállunk a 6. hétnek?winstonaz ötödiknek.