Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
2 órája
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
B-Rey walk off HR, Jared Jones végre visszatért. Nagyon jó volt nézni Sheltont...az ellenfél kispadján.

21 órája
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 013 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Esetleg nincs meg valamelyikőtöknek?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 013 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 062 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Marte mióta nem a védőknek üti a 100 MPH-s line drive-okat, egész jó statokat hoz

elmúlt két hét: 52 AB, 24 H, 6 2B, 4 HR, 17 RBI, 1.299 OPS (ha az elmúlt 7 napot nézzük akkor 1.425)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 893 — Cowboys fan
Hát Miggy Rojas nem egy Kiké, öt runt benyelni relieverként...

Kiké viszont egy állat, mióta visszatért 4 AB 4H 2 2B 1 HR 2 RBI, vajon meddig tudja tartani? 😊

Szerk: elég sokáig, mert meghúzódott a ferde hasizma

Szerkesztette: slowmotion
4 napja
YoungZeeZee 9 740
na megneztem
az utolso phillies guardians
Andrew Painter szepen "festett"
es mikor vegre visszajott volna a phillies egy homer megpecsetelte a lenduletet.
jo, vegig izgalmas meccs volt.
YoungZeeZee
Csoda hogy itt tartunk egyáltalán., azutan a kezdès után....ha jönne mèg egy jó szèria, akkor esetleg POban is kezdhetnènk gondolkodni....esetleg 😏
dande2
nem volt rossz a philly a meccsen
boven volt esely forditani
4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 131 — Így remélem megfelelek nektek.....
na megneztem
es mikor vegre visszajott volna a phillies egy homer megpecsetelte a lenduletet.
YoungZeeZee
Csoda hogy itt tartunk egyáltalán., azutan a kezdès után....ha jönne mèg egy jó szèria, akkor esetleg POban is kezdhetnènk gondolkodni....esetleg 😏
4 napja
YoungZeeZee 9 740
na megneztem
4 napja

9 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 900 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Cubs elleni söprést nem láttam jönni.

9 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 062 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Dbacks 7. és 8. alján bases loaded, 1 out, mindkétszer inning ending double play, nem hittem volna, hogy a 9.-ben behúzzuk 2 outnál

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 napja

11 napja
robiroboter 2 298 — Let's go O's!

via: Rival fan who didn't interfere with HR robbery rewarded with signed ball
 www.mlb.com/news/brandon-nimmo-gifts-astros-fans-after-home-run-robbery

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
13 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 862 — Saturday Night Lights
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/672390689_2182030609275330_5917807271360745026_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=8ihtn-m00YcQ7kNvwHaCB6B&_nc_oc=AdpfEq5wUfbFkhB0c-39KwYHH31_fqN1ubL99AC6SE9sQkJH-7Kt7I2Y9QgDlzy5qNo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=qF6Y7E-ox4Cn6iKTfSO7jQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4Y8wYSGr8aWyV73N8G7ruIXnegIFzGVA3zlvIcYfIDOA&oe=6A182D89
1.5M views · 84K reactions | Can’t believe he got that 😮 | ESPN
Can’t believe he got that 😮

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 131 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú honnan jött vissza a csapat 😯🤨 ráadásul az összmèrleg is kezd vhogy kinèzni....
14 napja
YoungZeeZee 9 740
nem mondom h eletem meccse volt az utolso braves cubs, de a liga jelenlegi ket legjobb csapata tolta. inkabb a dobok mutogattak magukat.
es a vegere meg maradt drama vagyis lehetoseg a dramara
15 napja
Ohtani ERA 0.82, nem ember.
Dzsokijuing
majd megnöveszti.

de Doc már mondta, hogy nem lesz ez így jó, legalábbis az, hogy ő a DH is meg az egyik SP is, mert idén ha az at bat-eket egy-egynek számoljuk minden dobónak és ütőnek, akkor messze Ohtaninak van a legtöbb ilyenje a szezonban, 36 százalékkal magasabb, mint a második helyezett Alcantarának, és ez a többletterherlés okozza valószínűleg a (magához képest) rossz ütőteljesítményt.
15 napja
Ohtani ERA 0.82, nem ember.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
16 napja
Mikey Cincinnati Bengals 21 718
VIsszatért Rodón, nemsokára Cole is jön, erre megsérül Fried. Same ol' Yankees.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
19 napja
YoungZeeZee 9 740
megneztem
a san diego - st louis 8th May meccset
az a little league grand slam tatis jr miatt oriasi volt.
nem ertem h miert nem szaladt utana..csak battyogott az error utan.
20 napja
YoungZeeZee 9 740
megneztem az 1-0-as marlin phillies meccset.
nem volt tul izgalmas de a kommentatorok sem nyugoztek le.
tudom h hiany van szakemberben es hajnali meccs volt .de bruuuuuu
20 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 900 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kész csoda, hogy ennyi meccset sikerült nyerni Chourio és Vaughn nélkül.

Persze most Lockridge dőlt ki, csúnya sérülés volt.

23 napja
egyébként Glasnow megsérült, pont időben, szerintem éppen be fog a helyére lépni Snell.
23 napja
amikor Ohtanit négy darab ütésből, nulla séta mellett valahogy legyőzik 2:1-re, akkor lehet sejteni, hogy a következő meccsen kiszakad a pontzsák a Dogersnél.

de most a két japán pontosan átérezheti, milyen lehetett Kershaw-nak a '10-es évek első felében, amikor hiába hozta sorban a bőven 3.00 ERA alatti szezonokat, gyakran mégis összeszedett sok vereséget, mert kb nulla támogatást kapott az ütőktól.
23 napja
Japán baseball a Netflixen: a Samurai Japan gyenge lett, viszont a Koshien a középsulis baseball szentélyéről nagyon hangulatos.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.