NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Soha nem kèső 😊33-year-old rookie Drew Maggi received a standing ovation at PNC Park ahead of his first Major League at-bat.
— The Athletic (@TheAthletic) April 27, 2023
He’s played in 1,155 minor-league games over 13 seasons.
🎥 @MLBPipeline | @Pirates pic.twitter.com/U2vaGyGsEp
több mint 2 éve
Visszatértünk a régi kerékvágásba, jönnek sorba a vereségek.Eddig túl jól ment minden..
több mint 2 éve
Gallen beindult, 12K ma, sorozatban 28 inning earned run nélkül

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
From MLB Bottom-Feeder to Serious Threat: Why It's Time to Take the Pirates SeriouslyNofene, kinyílt Nutting pénztárcája. Reynolds hosszabbított 8 évre 106.75 milláért.Nem hiába fenyegetőztem itt hónapokkal ezelőtt😄
Gergőke
Willie Parker
bleacherreport.com/articles/10073757-from-mlb-bottom-feeder-to-serious-threat-why-its-time-to-take-the-pirates-seriously
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Túl szép lett volna ez…kicsit már zsebben volt az újabb győzelem…Fura ez, mert bánt, hogy kikaptunk. Főleg úgy,hogy simán vezettünk. Ugyanakkor meg olyan dolgokat látok a csapattól amiket már nagyon rég nem. 🙂
Klaci79
több mint 2 éve
Ez jól néz ki:The Orioles are giving away these Ravens themed jerseys on June 24 pic.twitter.com/eFL0U0rci5
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) April 25, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Az 5. meccs amikor nulláznak minket. Motiválatlanul csak úgy tengnek lengnek a srácok. A lovét megkapták a többi meg levan szarva.
Snell 0-4, még valami negatív rekord is kinézhet neki idén olyan kiváló.
több mint 2 éve
Túl szép lett volna ez…kicsit már zsebben volt az újabb győzelem…
több mint 2 éve
Nofene, kinyílt Nutting pénztárcája. Reynolds hosszabbított 8 évre 106.75 milláért.Nem hiába fenyegetőztem itt hónapokkal ezelőtt😄
Gergőke
több mint 2 éve
Nofene, kinyílt Nutting pénztárcája. Reynolds hosszabbított 8 évre 106.75 milláért.
több mint 2 éve
Spring Training van! 😁forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportbólOlyan doubleheadert még nem láttam azért, hogy a Twins egyszerre játszik két csapattal!😊
📺 04.26., szerda 19:05, Sport2
⚾️ Minnesota TWINS - New York YANKEES
⚾️ Minnesota TWINS - Kansas City ROYALS
📺 05.01., hétfő 19:05, Sport2
⚾️ New York METS - Atlanta BRAVES
📺 05.06., szombat 13:15, Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
Bruschi85
zavi27
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A Redset is kisöpörtük.😃 Nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára olyan, hogy két egymást követő szériában söpörjünk. 😃 Talán 2016 vagy 2017 táján, még Bellel, Marteval.Velasqueznek amúgy nem semmi meccse volt. 7. inning 0 run, 2 hit, 10K/2 BB.
több mint 2 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportbólOlyan doubleheadert még nem láttam azért, hogy a Twins egyszerre játszik két csapattal!😊
⚾️ MLB Plays Of The Week
Bruschi85
több mint 2 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportból📺 04.26., szerda 19:05, Sport2
📺 04.28., péntek 22:05, Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
meg kell adni, a srácok nem akarják, hogy Kershaw belealudjon a meccsbe,a múltkor olyan errorral nyitottak, hogy kapásból a harmadik bázison kezdett az első ütő, most meg egy második bázis ajándékoztak a leadoff hitternek, mondjuk ebből szerzett is pontot a Cubs.
több mint 2 éve
kivárta (riszpekt)www.mlb.com/amp/news/drew-maggi-added-to-pirates-big-league-roster.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Tudatosan építették le őket, hogy tényleg a lehető legkönnyebben tudjanak távozni.értem, hogy nem kötelező major szintű keretet kiállítani, de azért 21 meccs után az Oakland 4-17-es mérlege és a -100-as run difije azért elég brutál 😀Fejben már Las Vegasban vannak. 😊
Löfli
Mikey
Persze benne van ebben a város, a stadionkérdés, meg sok egyéb nyavalya.
több mint 2 éve
értem, hogy nem kötelező major szintű keretet kiállítani, de azért 21 meccs után az Oakland 4-17-es mérlege és a -100-as run difije azért elég brutál 😀Fejben már Las Vegasban vannak. 😊
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
értem, hogy nem kötelező major szintű keretet kiállítani, de azért 21 meccs után az Oakland 4-17-es mérlege és a -100-as run difije azért elég brutál 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
1992-óta nem kezdtünk így szezont. 😃Ennyit számít Choi. 😉
Gergőke
több mint 2 éve
Hosszabbítottunk Sheltonnal. Cherington még nem hozta nyilvánosságra a hosszabítás részleteit.
több mint 2 éve
A Kis Buddha és a Moneyball is jó reklám volt nekik.Kicsit tényleg olyan, mint ha Józsefvárost felduzzasztanánk a hússzorosára.Oakland a Bay Area lecsúszott városa, Frisco árnyékában nem terem sok babér a számukra.Azért ahhoz nagy bravúr kell, hogy pár év alatt 3 major csapatot is bukjanak. Ennyire nem éri meg egy városnak egy profi franchise-ba invesztálnia, hogy ennyit garasoskodnak? Vagy csak az Oakland városvezetése megy szembe az autópályán a forgalommal?Nem csodálom hogy lépnek.Szánalmas. Lópikula se lesz Oakland-benThe Athletics are reportedly "closing in" on a deal to build a ballpark in Las Vegas, per @TheNVIndy pic.twitter.com/hbRgcE79gk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) April 20, 2023
Matthew99
🤘 gaben 🤘
A tulaj a hetedik polgármesterrel egyeztet, 1997 óta, h vagy újítsák fel a Coliseumot vagy legyen új ballpark.
2023 februárban bejelentettek egy befektetési egyezséget a felújításra, amiből a város megint kitáncol, mert környezetvédők megtámadták a terveket...
Willie Parker
Tito05
Sajnálom az A's-t, emblematikus csapat és még a sapójuk is menő.
Dzsokijuing
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Kicsit tényleg olyan, mint ha Józsefvárost felduzzasztanánk a hússzorosára.Oakland a Bay Area lecsúszott városa, Frisco árnyékában nem terem sok babér a számukra.Azért ahhoz nagy bravúr kell, hogy pár év alatt 3 major csapatot is bukjanak. Ennyire nem éri meg egy városnak egy profi franchise-ba invesztálnia, hogy ennyit garasoskodnak? Vagy csak az Oakland városvezetése megy szembe az autópályán a forgalommal?Nem csodálom hogy lépnek.Szánalmas. Lópikula se lesz Oakland-benThe Athletics are reportedly "closing in" on a deal to build a ballpark in Las Vegas, per @TheNVIndy pic.twitter.com/hbRgcE79gk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) April 20, 2023
Matthew99
🤘 gaben 🤘
A tulaj a hetedik polgármesterrel egyeztet, 1997 óta, h vagy újítsák fel a Coliseumot vagy legyen új ballpark.
2023 februárban bejelentettek egy befektetési egyezséget a felújításra, amiből a város megint kitáncol, mert környezetvédők megtámadták a terveket...
Willie Parker
Tito05
Sajnálom az A's-t, emblematikus csapat és még a sapójuk is menő.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
1992-óta nem kezdtünk így szezont. 😃Majd kiegyenesedik visszafele ahogy mindig szokott.😊
Gergőke
több mint 2 éve
1992-óta nem kezdtünk így szezont. 😃