Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Zsinórban 2 szériát nyertünk.🙂 Hayes a Nationals ellen meg volt az első walk off hitje. 🙂
több mint 4 éve
Toronto Baltimore 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
A toronto boston, ny vege izgi lesz
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/102664/extra-inning-24-a-kekszajkok-szarnyalasa/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Szép cipő.Cleats for tonight’s game! #NeverForget pic.twitter.com/wHfzQUbI1z
— Kevin Pillar (@KPILLAR4) September 11, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/kozeledo-vegjatek-at-bat-podcast-12/

több mint 4 éve
Faszom a Kolorádóba, hogy ők is csak ellenünk tudják felszívni magukat...
több mint 4 éve
Azta, mèg az ES playert is elfelejtettem, pedig azt használom is 😅Most írjam le mégegyszer, hogy nem?😊Legtöbb adóról el lehet mondani. Egyedül az Aréna csinál erre külön szolgáltatást (M4 az ugye köztévé szóval az alap).Pedig szerintem nem először panaszkodnak az emberek a sporttvre és valljuk meg okkal. Náluk van egy csomó jog, de szarnak adni. Most is már másfél hete csak foci egész nap. Mikor bezzeg nem volt, akkor volt képük ezerrel adni mást is (pl MLB), hogy aztán dobják is őket a kukába. Eljátszották ezt az NHL-el, NBA-vel és most az MLB-vel is. Fura, hogy amíg a köztévé bevonta a duna worldöt, a digi 3 csatornát futtat, az ES-nek van egy ES playere, az Aréna 4 is tud platformot indítani, addig a több mint 20 éves sporttv meg semmit nem tesz azért, hogy a náluk lévő jogok látszódjanak is. Megjegyzem az NFL is onnantól volt normálisan kezelve mikor elvesztették a spanyol focit és nem volt mit adni. Ha beindul a kézi BL is meg ugye lesz sok foci, a többi sportot el is lehet felejteni, max éjjel.Most ebbe miért kell belekötni megint? Az NFL-el elég jó munkát végeztek úgy rémlik népszerűsítés szempontjából. Most volt két hét amikor heti egy meccs volt, ezen a héten heti 4 lesz már ahogy eddig is volt kb. playoffból minden este adnak majd. Szerintem igencsak örömteli hogy megvették és adják, pedig egyáltalán nem könnyű kommentálni.Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis
zavi27
NB2
Heisman
M4-nél reklamálták a csapatsportágak, hogy hónapokon át forma1-nb1 kombó volt, őket meg alig lehetett látni, erre létrehozták a dunaworldöt hétvégére sportcsatornának
a digisport 3 csatornával azért sok mindent megold (mondom ezt úgy, hogy volt, hogy 3 adón EL meccs volt, és egyiken sem volt kosárlabda)
ES-nek ott van a playere, spílernek a spíler extra
a sporttv egyedül nem lép semerre
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Most írjam le mégegyszer, hogy nem?😊Legtöbb adóról el lehet mondani. Egyedül az Aréna csinál erre külön szolgáltatást (M4 az ugye köztévé szóval az alap).Pedig szerintem nem először panaszkodnak az emberek a sporttvre és valljuk meg okkal. Náluk van egy csomó jog, de szarnak adni. Most is már másfél hete csak foci egész nap. Mikor bezzeg nem volt, akkor volt képük ezerrel adni mást is (pl MLB), hogy aztán dobják is őket a kukába. Eljátszották ezt az NHL-el, NBA-vel és most az MLB-vel is. Fura, hogy amíg a köztévé bevonta a duna worldöt, a digi 3 csatornát futtat, az ES-nek van egy ES playere, az Aréna 4 is tud platformot indítani, addig a több mint 20 éves sporttv meg semmit nem tesz azért, hogy a náluk lévő jogok látszódjanak is. Megjegyzem az NFL is onnantól volt normálisan kezelve mikor elvesztették a spanyol focit és nem volt mit adni. Ha beindul a kézi BL is meg ugye lesz sok foci, a többi sportot el is lehet felejteni, max éjjel.Most ebbe miért kell belekötni megint? Az NFL-el elég jó munkát végeztek úgy rémlik népszerűsítés szempontjából. Most volt két hét amikor heti egy meccs volt, ezen a héten heti 4 lesz már ahogy eddig is volt kb. playoffból minden este adnak majd. Szerintem igencsak örömteli hogy megvették és adják, pedig egyáltalán nem könnyű kommentálni.Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis
zavi27
NB2
Heisman
M4-nél reklamálták a csapatsportágak, hogy hónapokon át forma1-nb1 kombó volt, őket meg alig lehetett látni, erre létrehozták a dunaworldöt hétvégére sportcsatornának
a digisport 3 csatornával azért sok mindent megold (mondom ezt úgy, hogy volt, hogy 3 adón EL meccs volt, és egyiken sem volt kosárlabda)
ES-nek ott van a playere, spílernek a spíler extra
a sporttv egyedül nem lép semerre
több mint 4 éve
Legtöbb adóról el lehet mondani. Egyedül az Aréna csinál erre külön szolgáltatást (M4 az ugye köztévé szóval az alap).Pedig szerintem nem először panaszkodnak az emberek a sporttvre és valljuk meg okkal. Náluk van egy csomó jog, de szarnak adni. Most is már másfél hete csak foci egész nap. Mikor bezzeg nem volt, akkor volt képük ezerrel adni mást is (pl MLB), hogy aztán dobják is őket a kukába. Eljátszották ezt az NHL-el, NBA-vel és most az MLB-vel is. Fura, hogy amíg a köztévé bevonta a duna worldöt, a digi 3 csatornát futtat, az ES-nek van egy ES playere, az Aréna 4 is tud platformot indítani, addig a több mint 20 éves sporttv meg semmit nem tesz azért, hogy a náluk lévő jogok látszódjanak is. Megjegyzem az NFL is onnantól volt normálisan kezelve mikor elvesztették a spanyol focit és nem volt mit adni. Ha beindul a kézi BL is meg ugye lesz sok foci, a többi sportot el is lehet felejteni, max éjjel.Most ebbe miért kell belekötni megint? Az NFL-el elég jó munkát végeztek úgy rémlik népszerűsítés szempontjából. Most volt két hét amikor heti egy meccs volt, ezen a héten heti 4 lesz már ahogy eddig is volt kb. playoffból minden este adnak majd. Szerintem igencsak örömteli hogy megvették és adják, pedig egyáltalán nem könnyű kommentálni.Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis
zavi27
NB2
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Pedig szerintem nem először panaszkodnak az emberek a sporttvre és valljuk meg okkal. Náluk van egy csomó jog, de szarnak adni. Most is már másfél hete csak foci egész nap. Mikor bezzeg nem volt, akkor volt képük ezerrel adni mást is (pl MLB), hogy aztán dobják is őket a kukába. Eljátszották ezt az NHL-el, NBA-vel és most az MLB-vel is. Fura, hogy amíg a köztévé bevonta a duna worldöt, a digi 3 csatornát futtat, az ES-nek van egy ES playere, az Aréna 4 is tud platformot indítani, addig a több mint 20 éves sporttv meg semmit nem tesz azért, hogy a náluk lévő jogok látszódjanak is. Megjegyzem az NFL is onnantól volt normálisan kezelve mikor elvesztették a spanyol focit és nem volt mit adni. Ha beindul a kézi BL is meg ugye lesz sok foci, a többi sportot el is lehet felejteni, max éjjel.Most ebbe miért kell belekötni megint? Az NFL-el elég jó munkát végeztek úgy rémlik népszerűsítés szempontjából. Most volt két hét amikor heti egy meccs volt, ezen a héten heti 4 lesz már ahogy eddig is volt kb. playoffból minden este adnak majd. Szerintem igencsak örömteli hogy megvették és adják, pedig egyáltalán nem könnyű kommentálni.Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis
zavi27
több mint 4 éve
Végre egy jó meccs Hayestől. Nagyon-nagyon kellett már.
több mint 4 éve
Most ebbe miért kell belekötni megint? Az NFL-el elég jó munkát végeztek úgy rémlik népszerűsítés szempontjából. Most volt két hét amikor heti egy meccs volt, ezen a héten heti 4 lesz már ahogy eddig is volt kb. playoffból minden este adnak majd. Szerintem igencsak örömteli hogy megvették és adják, pedig egyáltalán nem könnyű kommentálni.Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis
több mint 4 éve
Nekem nincs bajom a népszerűsítéssel. a magyarosítással viszont igen. Nem beszélve Ádám stílusáról, de szerintem ez már párszor lejött úgyhogy nem nyitom újra...Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
Ray_bp_Lewis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Karám meg házikó a f...om 😒🙄Szanalmas ez a Haraszti,es sztem az egesz Sport TV ,ezzel a “nepszerusitsuk a baseballt” dumaval. Ahogy latom,mostanaban 2 hetente adnak 1 meccset . BRAVO
Matthew99
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Pont ma szerettem volna én is egy ilyet összeszedni,de megcsúszott a meló. Nagyon jól összeszedted. Nálam még Underwood is távozó lenne.Nagyon remélem,hogy jövőre Colin Moran is más csapatot "boldogít" majd. Cole Tuckerrel és még sok más "kiváló" játékossal egyetemben.A rostert nézegetve - ha a szívemre hallgatok - akkor a következők maradnak:
Gergőke
P: Bednar, JTB, Crowe (relievernek), Kranick, Ponce, Stratton, Underwood (relieverként) és ennyi.
A két catcher jó, a többi mezőnyben kb.: Castro, Hayes, Newman, Difo, Park, Reynolds, Alford és rövid távon Yoshi és max Evans.
Mehet: Kuhl, Brault, Banda, Cederlind, Cahill, Howard, De Jong, a két Keller, Peters, Shreve, Wilson + Moran, Tucker, Chavis, Gamel, Oliva.
Willie Parker
Amúgy pont most fejtegette Greg Brown a közvetítésben,hogy 25 olyan meccs volt az egész szezonban, amikor a starter pitcher eljutott a 6. inningig. A legkevesebb az egész ligában. Azt hiszem nagyon beszédes adat arról,hogy milyen a dobó szekciónk.
több mint 4 éve
Karám meg házikó a f...om 😒🙄

több mint 4 éve
Nagyon remélem,hogy jövőre Colin Moran is más csapatot "boldogít" majd. Cole Tuckerrel és még sok más "kiváló" játékossal egyetemben.A rostert nézegetve - ha a szívemre hallgatok - akkor a következők maradnak:
Gergőke
P: Bednar, JTB, Crowe (relievernek), Kranick, Ponce, Stratton, Underwood (relieverként) és ennyi.
A két catcher jó, a többi mezőnyben kb.: Castro, Hayes, Newman, Difo, Park, Reynolds, Alford és rövid távon Yoshi és max Evans.
Mehet: Kuhl, Brault, Banda, Cederlind, Cahill, Howard, De Jong, a két Keller, Peters, Shreve, Wilson + Moran, Tucker, Chavis, Gamel, Oliva.
több mint 4 éve
Hát... ott megy Buehler Cy Young-jaNem ringatom magam hiú ábrándokban, a csoportgyőzelem nem a miénk lesz a végén sajnos ...Mintha a POban lett volna a meccs, és micsoda végjáték! A lényeg, hogy le tudtuk győzni a Dogerts...Ez a széria vagy 2-1 lesz ide, vagy 3-0 oda. Csak Nálatok már játszott a legjobb dobó, nálunk meg vasárnap és hétfőn jön. Valahogy a edzőbá úgy gondolta, hogy szarik bele a taktikázásba, nem variálja a kezdőket, hanem ahogy kijön, úgy kijön.
nagir
Mondjuk megértem, elvileg lassan majdnem minden meccsen mi leszünk az esélyesek, amig bele nem áll a ménkű a rotációba.
slowmotion
nagir
több mint 4 éve
Nagyon remélem,hogy jövőre Colin Moran is más csapatot "boldogít" majd. Cole Tuckerrel és még sok más "kiváló" játékossal egyetemben.
több mint 4 éve
Stratton édes jó istenem, na meg Gamel is... 😔😡😡 Shelton helyében azért most rendesen le....nám a csapatot. Rendben van,hogy rebuilding megy és mindenkit ,akit lehetett eladtunk,de így elveszíteni meccseket ...
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/102552/extra-inning-23-ki-fizeti-a-vacsit/

több mint 4 éve
Nem ringatom magam hiú ábrándokban, a csoportgyőzelem nem a miénk lesz a végén sajnos ...Mintha a POban lett volna a meccs, és micsoda végjáték! A lényeg, hogy le tudtuk győzni a Dogerts...Ez a széria vagy 2-1 lesz ide, vagy 3-0 oda. Csak Nálatok már játszott a legjobb dobó, nálunk meg vasárnap és hétfőn jön. Valahogy a edzőbá úgy gondolta, hogy szarik bele a taktikázásba, nem variálja a kezdőket, hanem ahogy kijön, úgy kijön.
nagir
Mondjuk megértem, elvileg lassan majdnem minden meccsen mi leszünk az esélyesek, amig bele nem áll a ménkű a rotációba.
slowmotion

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!