Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Nagyon szeretem ,hogy a Reds PO esélyeinek elúszásában tevékeny részesek vagyunk 😀
több mint 4 éve
Annyira jó a meccs Detroitban, hogy a nézők megtapsolták, hogy kisütött a Nap. 😂😂😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nagyon remélem,hogy Colin Moran utolsó meccseit játssza a csapatban. Botrány gyenge. Kedvencem,hogy 9.inningben 2 outnál Hayes ott integet,hogy meg lehet csinálni a 3. outot is,erre ez a szerencsétlen nézelődik,hogy mit kéne csinálnia.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/102929/extra-inning-25-guerrero-vs-ohtani-es-harper-vs-barki-az-mvp-cimekert/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Több,mint rejtélyes 😃Cole Tucker 3 hit game! 😲😲Én amúgy nem vágom, hogyan lehet olyan barátnője, mint amilyen van.
Gergőke
Mikey
több mint 4 éve
Cole Tucker 3 hit game! 😲😲Én amúgy nem vágom, hogyan lehet olyan barátnője, mint amilyen van.
Gergőke
több mint 4 éve
Ez a Tatís - Machado ordítozás hűen tükrözi a Padres szezon végét.Tatíst visszavesszük, ha gondoljátok!
Totális bukta ez a szezon, átkell gondolni a dobósort de az ütőknél is van mit kiszórni majd.
P@trik
több mint 4 éve
Cole Tucker 3 hit game! 😲😲
több mint 4 éve
Ez a Tatís - Machado ordítozás hűen tükrözi a Padres szezon végét.Totális bukta ez a szezon, átkell gondolni a dobósort de az ütőknél is van mit kiszórni majd.
több mint 4 éve
Imádom ezeket a srácokat 🤣🤣The Marlins lineup as presented by Jesús Sánchez, Lewin Díaz, and Bryan De La Cruz 🤣🤣🤣@Marlins | #JuntosMiami pic.twitter.com/aBxYUL5Gl5
— Bally Sports Florida: Marlins (@BallyMarlins) September 18, 2021
több mint 4 éve
Az év egyik legszebb mentését hozta össze most a csapat, természetesen a maga szintjén. Amikor a Marlins egy 3B-vel kezdte a 9.-et, akkor azt gondoltam ennyi volt megint. Erre Stratton kiszórt 2 SO-t egymás után, majd Stallings egy komoly blokk után dobta ki az 1,nél a kollégát. 🙂
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
A 6. Series win zsinorban a jaystol.AL East nagyon kemény.jaja pont errol irtam par napja.
dande
a blue jays ugy tunt hogy kiszall a jatekbol par hete aztan bumm 😊
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
AL East nagyon kemény.jaja pont errol irtam par napja.
dande
a blue jays ugy tunt hogy kiszall a jatekbol par hete aztan bumm 😊
több mint 4 éve
AL East nagyon kemény.
több mint 4 éve
Pujols ütőjének eggyel több HR-ja van idén, mint Pujolsnak 😮
több mint 4 éve
na, végre Kershaw is visszatért
több mint 4 éve
yankees utolsó három széria dönthet sztem. azok már kvázi mini PO szériák lesznek.A toronto boston, ny vege izgi leszMar elottuk😀
YoungZeeZee
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Vajon kap Lindor legközelebb a bordái közé labdát? Mondjuk az tuti, hogy én nem Stantonnal kezdtem volna el szájalni...

több mint 4 éve
Max 3K. és kis híján no-hitter is lett belőle 😊